TOP

Adam Brandstore steunt Nederlandse Rode Kruis

Ruim 2500 kilo aan kleding haalde Adam Brandstore de afgelopen maand op voor het Nederlandse Rode Kruis. Deze opbrengst komt ten goede aan het project 'Eerste Hulp'.

Klanten van Adam Brandstore konden gedurende een aantal dagen gebruikte kleding inleveren in alle 49 Adam Brandstores in Nederland. In totaal is er ruim 2500 kilo kleding ingeleverd waarvan de opbrengst ten goede komt aan het project ‘Eerste Hulp’, die als doel heeft het verbeteren van de Eerste Hulp bij ongevallen in Nederland. Naast de kledingopbrengst schonk Adam Brandstore het NRK ook een bedrag van 5.000 euro voor dit project.

Logistiek partner in deze samenwerking is Fashion Wheels, die de kleding belangeloos opgehaalde. De stichting KICI kledinginzameling zorgt ervoor dat de kleding gesorteerd wordt en een tweede bestemming krijgt.

Project ‘Eerste Hulp’
Het NRK maakt zich zorgen over de Eerste Hulp situatie in Nederland: slechts drie procent van de Nederlanders heeft een Eerste Hulp diploma, tegenover bijvoorbeeld 80 procent in Duitsland en Oostenrijk. Het NRK wil daarom actief bijdragen aan het verbeteren van de Eerste Hulp kennis en vaardigheden in Nederland.

Adam Brandstore
Adam Brandstore is een multibrand keten die onder de vlag van de McGregor Fashion Groep opereert. De keten heeft 49 winkels met merken als McGregor, Gaastra, Gant, Tenson en Hugo Boss.