TOP

Actieve fashionondernemers gezocht!

Na onderzoek kwamen Hans Piek en Tamara van de Ven - Claasen van Trioweb er achter dat veel (mode)ondernemers hun website alleen gebruiken als visitekaartje. Daar laten de ondernemers een grote kans liggen.

Hans en Tamara komen beiden uit de modebranche en weten dus dat je als ondernemer nu actief moet zijn om je klanten te blijven prikkelen. Vernieuwende ondernemers doen het aantoonbaar beter dan hun collega’s die alles bij het oude laten. Klantbenadering en communicatie zijn erg veranderd de laatste jaren. Zo heeft 30% van de winkeliers een e-mailadressenbestand in zijn bezit, maar 13% doet er maar iets mee! Om die kansen beter te benutten heeft Trioweb speciaal voor de modeondernemers dé unieke weboplossing ontwikkeld waar geen actieve modeondernemer zonder kan.

Nieuwe media

Printed media wordt zo langzamerhand achterhaald en duur. Nieuwe media maakt zijn opmars, heeft een groter bereik en is goedkoper. Ieder bedrijf heeft tegenwoordig een website. Maar velen maken er geen optimaal gebruik van. Met de weboplossing van Trioweb heb je niet alleen een prachtige professionele website, maar kun je ook makkelijk nieuwe klanten winnen en bestaande optimaal bedienen. Bovendien bevat het modules die speciaal voor de modebranche zijn ontwikkeld. Onmisbaar in de huidige markt! Grote spelers op de markt zorgen ervoor dat hun naam constant aanwezig is. Door de oplossing van Trioweb kun jij dat ook!

Weboplossing
Onze weboplossing kost maar € 69,95 per maand. Zonder éénmalige investeringkosten. Wij leveren hiervoor een speciaal voor de klant vormgegeven website in eigen huisstijl. De zeer professionele website is gemakkelijk zelf beheren en is IQ10-proof. Met het Klant Beheer Systeem kun je heel makkelijk klanten het laatste nieuws, waardebonnen en kortingscoupons sturen. Die nieuwsberichten staan al op je website, dus één druk op de knop en iedereen ontvangt het in zijn mailbox. Maak klanten attent op nieuw binnengekomen artikelen en aanbiedingen. We hebben er speciale buttons voor! Zo hou je regelmatig contact en blijft jouw bedrijf bij de klanten op de voorgrond. De weboplossingen zijn inclusief webhosting, email en persoonlijke hulp. Al onze websites zijn zoekmachine vriendelijk. Je bent binnen 10 dagen online. Zonder vast contract.

Trioweb heeft speciale weboplossingen voor groothandelaren, agenten en retailers in de modebranche.

Kijk voor meer informatie op www.trioweb.nl
  Of bel naar 023 – 5658713