TOP

Abacus blijft sponsor van Solheim Cup

Het Zweedse kledingmerk Abacus zet zijn betrokkenheid bij de Solheim Cup , de vrouwelijke tegenhanger van de prestigieuze Rider Cup, ook dit jaar weer voort. Er wordt tijdens het internationale dames golftoernooi gestreden tussen de teams van Europa en de Verenigde Staten.

Het toernooi vindt dit jaar op 21, 22 en 23 augustus plaats op Rich Harvest Farms in Grove, Illinois. Een paar dagen eerder, 18 en 19 augustus, wordt er op de vlakbij gelegen Aurore Country Club om de Ping Junior Solheim Cup gespeeld door de twaalf beste jonge golfsters uit Europa en de Verenigde Staten. Net als in 2007 zal Abacus de officiële kledingsponsor zijn van de Europese dames en het junior-dames Solheim Cup-teams. Op beide evenementen zal ook de begeleiding van de teams door Abacus worden aangekleed.

“Wij vinden het erg belangrijk om jonge talenten te steunen. De samenwerking in 2007 was een groot succes. Wij hebben heel veel positieve en enthousiaste reacties  over de Abacus kleding van de spelers ontvangen.  Graag zetten wij deze samenwerking voort”, zegt Abacus directeur Sven-Olof Karlsson.