TOP

Aankondiging: Lidewij Edelkoort over zomer 2019

Op donderdag 7 december 2017 geeft Lidewij Edelkoort haar presentatie over dé trends, kleuren en materialen voor zomer 2019, met als thema Goddesses. Het seminar wordt gehouden op een nieuwe locatie: het Tropenmuseum in Amsterdam.

In de presentatie Goddesses zal Lidewij Edelkoort op de voor haar kenmerkende manier de ontwikkelingen in lifestyle, materiaalgebruik en  kleurgebruik voor zomer 2019 tonen.  Volgens Edelkoort is de ‘godinnen-beweging’ verantwoordelijk voor een ommekeer in vrouwenmode. Normcore en streetwise basics maken plaats voor een revolutie in vorm en ontwerp. Allerlei variaties in snijden, draperen en vouwen geven de vaardigheden van modedesign terug aan de professionals en halen ze weg van de influencers. Er zullen volledig nieuwe ontwerpen worden geïntroduceerd.

Safari

Na Godesses volgt de presentatie Activewear goes on Safari, waarin Edelkoort de trends in activewear voor 2019 toont. Het samenbrengen van de dierlijke wereld en activewear in een zoektocht naar de belangrijkste trends, kleuren, innovatieve hightech materialen en key silhouetten. Ter afsluiting is er de presentatie Spirtual House waarin Lidewij stil zal staan bij de home & lifestyle trends voor 2019.

photo by san diego zoo Daniel Costa

Nieuwe locatie

Na enkele seizoenen in theater de Meervaart in Amsterdam, wordt het seminar dit seizoen gehouden in het Tropenmuseum in Amsterdam. Voor wie de presentaties van Lidewij Edelkoort in Nederland al jaren trouw bezoekt is dit overigens helemaal niet zo’n nieuwe locatie: in het verleden hield ze ook al enkele keren haar trendseminar op deze inspirerende locatie.

Programma

Het programma op donderdag 7 december duurt van 10.00 tot 14.45 uur. De entreeprijs is €350,- per persoon, exclusief BTW. Studenten en docenten betalen € 200,- exclusief BTW. Kaarten bestel je via de website van organisator Appletizer. Hier vind je ook het volledige programma.