TOP

Aankondiging: Lidewij Edelkoort over winter 2021-2022

Het halfjaarlijkse trendseminar van Lidewij Edelkoort wordt dit seizoen vanwege de coronamaatregelen online gehouden. De trendforecaster geeft dit keer samen met haar compagnon Philip Fimmano haar visie op het nieuwe seizoen.

In deze onzekere tijd rond het coronavirus moet ook trendevent-organisator Appletizer zich aanpassen aan de omstandigheden. Zoals ieder seizoen geeft trendforecaster Lidewij Edelkoort haar visie op de trends, maar dit keer gebeurt dat voor het eerst via een online seminar. Dat wordt gehouden op donderdag 4 juni 2020.

Minder consumeren

Het trendseminar voor winter 2021-2022 kreeg de voor deze tijd toepasselijke titel Stillness. Lidewij Edelkoort: “Een nieuw decennium vraagt ​​om nieuwe regels en een andere focus, weg van mode en richting duurzaamheid. Een zoektocht naar vrede leidt tot een tijdperk van rust en een cultuur die mensen zal mobiliseren om steeds minder te consumeren om onze planeet niet verder te schaden.”

Stillness

Het seminar begint met een introductie door Lidewij Edelkoort over creativiteit en consumptie in een coronavirus-landschap. Gevolgd door de presentatie Stillness over de trends voor winter 2021-2022. Na de bijbehorende audiovisuele presentatie is er ruimte voor het stellen van vragen. Het programma sluit af met de lifestyle-presentatie A labour of love door Philip Fimmano over Contemporary Design for a New World.

Inschrijven

Het programma op donderdag 4 juni 2020 duurt van 9.30 tot 13.00 uur, inclusief pauze. Deelnemen aan het seminar kost €295,- exclusief btw. Dit bedrag is inclusief trendboekje van Trend Union, dat wordt opgestuurd. Voor docenten en studenten is er een aangepast tarief. Kaarten bestel je via de website van organisator Appletizer. Na registratie en betaling ontvangen de deelnemers een dag van tevoren via de mail een unieke Zoom-link via welke het seminar te volgen is.