TOP

A.F. Vandevorst komt met mannenschoenen

Het Belgische modemerk A.F.Vandevorst lanceert voor herfst-winter 2015-2016 voor het eerst mannenschoenen.

Een gewaagde keus is het rustig te noemen als je je al meer dan vijftien jaar focust op vrouwenmode en dan de stap neemt om ook mannenmode erbij te nemen. Nog gewaagder is het als je het aandurft om mannen een hoge hak aan te laten trekken. Toch durven de Belgische ontwerpers Filip Arickx en An Vandevorst het aan met hun merk A.F. Vandevorst.

Arickx en Vandevorst maakten op maandag 24 augustus via hun website bekend dat ze nu ook mannenschoenen zullen maken. De eerste collectie ligt in de herfst van 2015 in de winkels en bestaat uit zeven stijlen waarvan sommigen een hoge hak hebben.

A.F. Vandevorst

Filip Arickx en An Vandevorst ontmoetten elkaar op de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Tien jaar later – in 1998 – richtten de twee A.F. Vandevorst op, waarbij de focus tot nu toe alleen lag op vrouwenmode. De kleding, accessoires en schoenen van het merk gaan al snel over de toonbank voor een aantal honderden euro’s. Daarom heeft het merk de lijn A.Friend by A.F.Vandevorst gecreëerd, wat een stuk goedkoper is.

AF Vandevorst mannen2

AF Vandevorst mannen3