Vrouwenmode

Rosita van der Kwaak

Redacteur vrouwenmode

Rosita van der Kwaak (1980) werkt sinds mei 2003 als redacteur bij Textilia. Ze begon als redacteur jeans & sportfashion en is sinds 2013 redacteur vrouwenmode. Rosita heeft menig ceo in de modebranche geïnterviewd en reisde voor artikelen voor Textilia door heel Europa en zelfs naar China en Peru. Rosita schrijft voor Textilia.nl én voor de printuitgave van Textilia. Ze studeerde aan de School voor Journalistiek in Utrecht.

Laatste nieuws

College Style

College Style maakt doorstart De vrouwenmodeketen College Style maakt een doorstart. Sinds zaterdag 9 december zijn de filialen weer open. De webshop is nog gesloten, net als de drie pop-up stores. Dat meldt de retailer zelf op Facebook.

My Jewellery Maastricht (3)

My Jewellery breidt uit Het Nederlandse modemerk My Jewellery heeft in november in Maastricht de vijfde winkel geopend. In maart opent een zesde winkel in Nederland. Bovendien lanceert het bedrijf een nieuw agentschap in Nederland voor de import van nieuwe merken.

Meer nieuws

Trends

Lidewij Edelkoort ss19

Lidewij Edelkoort: vrouwenmodetrends zomer 2019 Trendforecaster Lidewij Edelkoort liet zich voor het zomerseizoen 2019 inspireren door godinnen uit alle tijden en culturen. De onafhankelijke, sterke vrouw komt terug en dat heeft volgens haar belangrijke impact voor de komende twintig, dertig jaar.

Lees meer

Trends