Vrouwenmode

Rosita vd KwaakRosita van der Kwaak (1980) werkt sinds mei 2003 als redacteur bij Textilia. Ze begon als redacteur jeans & sportfashion en is sinds 2013 redacteur vrouwenmode. Rosita heeft menig ceo in de modebranche geïnterviewd en reisde voor artikelen voor Textilia door heel Europa en zelfs naar China en Peru. Rosita schrijft voor Textilia.nl én voor de printuitgave van Textilia. Ze studeerde aan de School voor Journalistiek in Utrecht.

E-mail: r.kwaak@textilia.nl

Laatste nieuws

Kledingrek Blur Rechtenvrij CC0 Pixabay

SuperTrash laat miljoenenschuld na, omzet kledingwinkels omhoog in augustus en eerste Boutik is open Modewinkels realiseerden in augustus de een omzetstijging. Dat meldt het CBS. Verder: SuperTrash, het merk dat in maart 2018 op de fles ging, heeft nog elf miljoen euro openstaan bij schuldeisers, Het moederbedrijf van Wehkampsluit het afgelopen boekjaar af met een verlies van €60,3 miljoen euro en de Belgische schoenenketen Brantano heeft de eerste winkels geopend van de nieuwe winkelformule. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van 15 oktober.

Folklore

Aankondiging: Lidewij Edelkoort over zomer 2020 Op dinsdag 6 november geeft Lidewij Edelkoort haar presentatie over de trends, kleuren en materialen voor zomer 2020, met als thema Folklore. De trendforecaster keert na enkele seizoenen in Theater de Meervaart in Amsterdam terug naar Muziekgebouw aan ’t IJ.

Meer nieuws

Trends

Trends