Mannenmode

Redacteur Mannenmode

Renate Zoutberg PortretRenate Zoutberg (1974) werkt sinds oktober 2018 als redacteur Mannenmode voor Textilia. Ze begon bij Textilia als redacteur Ondernemen en schreef toen over (online) ondernemen en crosschannel retailen in de modebranche. Nu neemt ze het mannenmodesegment voor haar rekening. Renate studeerde Voorlichting, Publiciteit en Informatie aan de Hogeschool Holland en heeft verschillende journalistieke functies gehad bij onder meer het Noordhollands Dagblad, Sp!ts en Fabulous Football Magazine. Ook werkte ze eerder als freelancer voor diverse opdrachtgevers.

Laatste nieuws

Cover Textilia T9 2019

Nu in Textilia #9: de mannenmodetrends voor zomer 2020, Arthur Feenstra van Only for Men en ontwerper Paul Smith In Textilia #9, de mannenmodespecial, hebben we een exclusief interview met Arthur Feenstra van Only for Men. Ook spreken we de Britse ontwerper Paul Smith, nemen we een kijkje achter de schermen bij F.G. van den Heuvel in Den Haag en gaan we in op het vraagstuk hoe je een opvolger voor je bedrijf vindt. Verder: 6 pagina's vol trends van Mehtap Gungormez voor het nieuwe inkoopseizoen, plus uitgebreide tips hoe je deze trends vertaalt naar de winkelvloer. En uiteraard de vaste rubrieken Even Afrekenen, Mysteryshopper en Mode-icoon.

Meer nieuws

Trends

Pitti People Pitti Uomo 96 49

Pitti People: Dit zijn de best geklede bezoekers van Pitti Uomo 96 [deel 3] Hot or not? That's the question... In het geval van de mannenmodebeurs Pitti Uomo is vrijwel iedereen 'hot'. Zowel letterlijk als figuurlijk, want de temperatuur in Florence is aan de hoge kant. Maar de 'peacocks' trotseren de hitte en ze lopen rond in vol ornaat. Bekijk hier het derde en laatste deel van de best geklede bezoekers volgens beursfotograaf Enrico Labriola.

Altea pastels

Dit zijn de trends van de Pitti Uomo #96 [foto’s] De 96ste editie van de mannenmodebeurs Pitti Uomo die plaatsvond van 11 tot en met 14 juni in Florence bood wederom volop inspiratie voor zowel het assortiment als het interieur en de etalage. Wat hebben de merken voor zomer 2020 in petto? Textilia maakte een selectie in beeld.

Trends

AW1920_Atrium_Showroom-2

Zo ziet de showroom van de wholesaletak van Only for Men eruit Mannenmoderetailer Only for Men verkoopt sinds dit jaar vier eigen merken via wholsesale onder de vlag Atrium House of Brands: Dutch Dandies, Campbell, Victim en Donkervoort. We spraken voor de mannenmodespecial van textilia mede-eigenaar Arthur Feenstra uitgebreid in de nieuwe showroom over deze stap. “Ons doel is al die top-100 topretailers binnenkrijgen.”

Lees meer

Bretels Pitti Immagine Uomo 96 Pitti People 032 credit Enrico Labriola

Mode-icoon: de bretels Het is dé vraag met deze hitte: hoe kleed je je zo luchtig mogelijk zonder dat het te casual wordt? Met bretels op een short of een pantalon, bijvoorbeeld. Achter dit mode-icoon schuilt een bovendien een mooi verhaal. Wist je bijvoorbeeld dat bretels in de sixties hun comeback maakten dankzij Britse skinheads?

Lees meer