Mannenmode

Redacteur Mannenmode

Renate Zoutberg (1974) werkt sinds oktober 2018 als redacteur Mannenmode voor Textilia. Ze begon bij Textilia als redacteur Ondernemen en schreef toen over (online) ondernemen en crosschannel retailen in de modebranche. Nu neemt ze het mannenmodesegment voor haar rekening. Renate studeerde Voorlichting, Publiciteit en Informatie aan de Hogeschool Holland en heeft verschillende journalistieke functies gehad bij onder meer het Noordhollands Dagblad, Sp!ts en Fabulous Football Magazine. Ook werkt ze als freelancer voor diverse opdrachtgevers.

Laatste nieuws

Terre Bleue

Terre Bleue wint Belgische modeprijs Het Belgische mannenmodelabel Terre Bleue heeft tijdens de Belgian Fashion Awards de titel ‘Fashion Brand of the Year’ in de wacht gesleept.

Pitti Uomo 94

Dit is de gastontwerper van Pitti Uomo 95 De organisatie van de toonaangevende mannenmodebeurs Pitti Uomo, die van 8 tot en met 11 januari 2019 plaats vindt in Florence, heeft zijn nieuwe gastontwerper bekendgemaakt.

Meer nieuws

Trends

Berluti credit Jeroen Snijders

Hoe vertaal je de mannenmodetrends voor winter 2018-2019? In de recent verschenen mannenmodespecial van Textilia vind je de belangrijkste mannenmodetrends voor herfst-winter 2018-2019. Hoe vertaal je deze informatie naar je assortiment en winkelvloer? Textilia vroeg het aan experts op dit gebied.

stropdas

Mode-icoon: de stropdas Sommige items leggen een lange weg af voordat ze de status van mode-icoon bereiken. Wist je bijvoorbeeld dat mannen op de beursvloer een boete konden krijgen als ze geen das om hadden? Dit artikel is verschenen in Textilia 9 van 3 juli 2018.

Trends

Aarhus groepsfoto

Welke Deense modebedrijven vind je in Aarhus? [verslag] Deense mode slaat vaak aan in Nederland. Het is daarom niet verwonderlijk dat veel van de modebedrijven die we tijdens een bezoek aan Aarhus tegenkomen, al actief zijn op de Nederlandse markt. Op uitnodiging van Headstart Press Delegation bezochten we op 23 en 24 augustus onder meer Hummel, Rains en Mos Mosh.

Lees meer