Mannenmode

Redacteur Mannenmode

Renate Zoutberg (1974) werkt sinds oktober 2018 als redacteur Mannenmode voor Textilia. Ze begon bij Textilia als redacteur Ondernemen en schreef toen over (online) ondernemen en crosschannel retailen in de modebranche. Nu neemt ze het mannenmodesegment voor haar rekening. Renate studeerde Voorlichting, Publiciteit en Informatie aan de Hogeschool Holland en heeft verschillende journalistieke functies gehad bij onder meer het Noordhollands Dagblad, Sp!ts en Fabulous Football Magazine. Ook werkt ze als freelancer voor diverse opdrachtgevers.

Laatste nieuws

Pitti Uomo 95

Terugblik Pitti Uomo 95: dit zijn de highlights en trends Vorige week was in Florence de 95ste editie van Pitti Uomo. Textilia's mannenmoderedacteur was aanwezig op de toonaangevende mannenmodebeurs. Hoog tijd voor een terugblik: wat waren de belangrijkste trends? En wat viel er nog meer op?

Meer nieuws

Trends

Trends

pitti jan 2018 06

Dit zijn de Nederlandse modemerken op Pitti Uomo 95 De eerste mannenmodebeurs van 2019 staat voor de deur. Van 8 tot en met 11 januari 2019, is het weer tijd voor de Pitti Uomo in Florence. Welke Nederlandse merken zijn onderdeel van deze 95ste editie van de toonaangevende mannenmodebeurs?

Lees meer

Diego en Peppe Du00 1

Nieuw schoenenmerk: Du00 [interview] Met hun nieuwe schoenenlabel Du00 willen de Italianen Diego Telesco en Peppe Menditto Nederland laten kennismaken met de ‘Napolitan way of life’. “Napels staat voor ambacht, stijl en kwaliteit.”

Lees meer