Mannenmode

Redacteur Mannenmode

Renate Zoutberg PortretRenate Zoutberg (1974) werkt sinds oktober 2018 als redacteur Mannenmode voor Textilia. Ze begon bij Textilia als redacteur Ondernemen en schreef toen over (online) ondernemen en crosschannel retailen in de modebranche. Nu neemt ze het mannenmodesegment voor haar rekening. Renate studeerde Voorlichting, Publiciteit en Informatie aan de Hogeschool Holland en heeft verschillende journalistieke functies gehad bij onder meer het Noordhollands Dagblad, Sp!ts en Fabulous Football Magazine. Ook werkt ze als freelancer voor diverse opdrachtgevers.

Laatste nieuws

Meer nieuws

Trends

20190108_111859

Inkooptip mannenmode winter 2019-2020: ruiten Een belangrijke mannenmodetrend voor winter 2019-2020 zijn ruiten. Een winters dessin bij uitstek dat zich goed laat combineren met verschillende unikleuren, maar dat net zo goed kan worden gemixt met andere ruitmotieven.

Trends

Barbour R-Engineered The Haydon  credit Barbour

Barbour viert 125-jarig jubileum met lijn iconische jassen Het Britse merk Barbour bestaat dit jaar 125 jaar en viert dat onder meer met een lijn iconische waxjassen uit de archieven die zijn vertaald naar deze tijd. Ze maken deel uit van de nieuwe wintercollectie 2019-2020, evenals een jas die ontworpen is in samenwerking met de Britse filmregisseur Ridley Scott.

Lees meer