Mannenmode

Mehtap Gungormez Foto Menno Bouma

Redacteur Mannenmode

Mehtap Gungormez (1983) werkt sinds 1 september 2015 als redacteur mannenmode bij Textilia. Ook stelt ze de trendpagina’s voor de mannenmodespecials samen. Mehtap bezoekt de belangrijkste beurzen en mode-events op haar vakgebied en produceert voor Textilia in print twee grote modespecials per jaar. Ze studeerde Algemene Cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hierna voltooide zij de master Fashion Curation aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Mehtap werkte eerder voor Elsevier STIJL en FD Persoonlijk.

Laatste nieuws

De Stijlmeester

De Stijlmeester opent winkel in Groningen [interview] Al twee jaar voorzien Arnold Fontijn en Krijno Zwerver onder de naam De Stijlmeester mannen van imagoadvies en maatpakken. Onlangs openden ze – in samenwerking met schoenenmerk Shoelia – een winkel in Groningen. 'Een goed pak doet veel voor het zelfvertrouwen.'

Meer nieuws

Trends

Trends

Labfresh

LABFRESH belooft een nieuwe generatie mannenkleding Sinds 2016 werkt Kasper Brandi Petersen (32), voormalig eigenaar en oprichter van The Cloakroom, samen met partner Lotte Vink (30) aan een nieuw concept: LABFRESH. LABFRESH belooft een nieuwe generatie mannenmode die minder vatbaar is voor vlekken, geur en kreuken. Minder gedoe dus. En duurzaam, want je hebt minder kleding nodig en je hoeft minder te wassen.

Lees meer

Laauw-4

Tassenmerk Laauw: ‘Samenwerking is onze kracht’ Laauw is een jong tassenmerk dat is opgericht door drie Waalwijkse jeugdvrienden Dorus Leenaarts, Rob van Ravenstein en Joep Janssen. Onlangs hoorde het merk dat hun brandmovie is genomineerd voor een modefilmfestival in Berlijn. “Dat is natuurlijk een hele eer.”

Lees meer