Mannenmode

Redacteur Mannenmode

Renate Zoutberg (1974) werkt sinds oktober 2018 als redacteur Mannenmode voor Textilia. Ze begon bij Textilia als redacteur Ondernemen en schreef toen over (online) ondernemen en crosschannel retailen in de modebranche. Nu neemt ze het mannenmodesegment voor haar rekening. Renate studeerde Voorlichting, Publiciteit en Informatie aan de Hogeschool Holland en heeft verschillende journalistieke functies gehad bij onder meer het Noordhollands Dagblad, Sp!ts en Fabulous Football Magazine. Ook werkt ze als freelancer voor diverse opdrachtgevers.

Laatste nieuws

pitti jan 2018 06

Nieuws van de modebeurzen [mannenmode] In januari barsten de modebeurzen voor winter 2019-2020 weer los. We verzamelden de eerste nieuwtjes van de mannenmodebeurzen voor het nieuwe inkoopseizoen.

Meer nieuws

Trends

NTHtYUFENDIMAW18 043

Dit zijn de mannenmodetrends voor winter 2019-2020 Benieuwd wat de belangrijkste thema’s zijn voor mannenmode winter 2019-2020? Trendwatcher Edwin van den Hoek laat zien wat moderetailers absoluut in de winkel moeten hebben hangen. “Je kunt absoluut niet meer om technische materialen heen. En ook heren bekennen volgend seizoen kleur, zowel uni als vertaald in uitgesproken prints.”

Berluti credit Jeroen Snijders

Hoe vertaal je de mannenmodetrends voor winter 2018-2019? In de recent verschenen mannenmodespecial van Textilia vind je de belangrijkste mannenmodetrends voor herfst-winter 2018-2019. Hoe vertaal je deze informatie naar je assortiment en winkelvloer? Textilia vroeg het aan experts op dit gebied.

Trends

Jamie Mechanics Hat Yellow

Nieuw kledingmerk: Heimat [interview] Het Duitse merk Heimat produceert gebreide truien, petten en sokken die staan voor kwaliteit en eenvoud. Het label wil nu de Nederlandse markt veroveren. “We richten ons op winkels die om hun merken geven en Heimat een mooi thuis geven.”

Lees meer

Pockies-214

Onderbroekenmerk Pockies wil fysieke winkels in Het Nederlandse merk Pockies startte in 2014 als experiment van drie mannen die wel brood zagen in boxershorts met zakken. Inmiddels verkoopt het label inmiddels ook T-shirts en sweaters. Wat is de ambitie? “We willen nu uitbreiden naar de fysieke winkels.”

Lees meer