Mannenmode

Mehtap Gungormez Foto Menno Bouma

Redacteur Mannenmode

Mehtap Gungormez (1983) werkt sinds 1 september 2015 als redacteur mannenmode bij Textilia. Ook stelt ze de trendpagina’s voor de mannenmodespecials samen. Mehtap bezoekt de belangrijkste beurzen en mode-events op haar vakgebied en produceert voor Textilia in print twee grote modespecials per jaar. Ze studeerde Algemene Cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hierna voltooide zij de master Fashion Curation aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Mehtap werkte eerder voor Elsevier STIJL en FD Persoonlijk.

Laatste nieuws

KHRKTR shirts

Mannenmodemerk KHRKTR stopt ermee KHRKTR, het casual tailoring-merk voor mannen, heeft in een persbericht laten weten de activiteiten te stoppen. “We hebben deze moeilijke beslissing moeten nemen.”

1

Mannemodezaak uit Coevorden wint retailprijs, Miobi opent in Deventer en Beyoncé helpt Balmain Op 9 juli won casual mannenmodezaak Nextdoor by Dimmendaal een Dutch Retail Award. In mei spraken we ondernemer Richard Dimmendaal. Verder: modehuis Balmain werkt samen met Beyoncé, de jongste mede-oprichter van Benetton overleden op 74-jarige leeftijd en Modegroep FNG heeft 60 miljoen euro opgehaald bij een nieuwe aandelenuitgifte. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van 11 juli.

Meer nieuws

Trends

MSGM mss 19111

Inkooptip mannenmode (zomer 2019): groen Wie voor groen kiest in de zomer van 2019 krijgt de keuze uit een breed palet. Van zomerse pastels tot altijd goed army en het in het oog springende verfrissende fluor groen.

Hermes

Inkooptip mannenmode (zomer 2019): tailored comfort Comfort blijft ook in de zomer van 2019 een belangrijk aspect in mannenmode. Maar dan wel de elegante variant, waarbij het gerief niet altijd direct zichtbaar is. Laat je inspireren door onze uitgebreide selectie.

Trends