Mannenmode

Redacteur Mannenmode

Renate Zoutberg PortretRenate Zoutberg (1974) werkt sinds oktober 2018 als redacteur Mannenmode voor Textilia. Ze begon bij Textilia als redacteur Ondernemen en schreef toen over (online) ondernemen en crosschannel retailen in de modebranche. Nu neemt ze het mannenmodesegment voor haar rekening. Renate studeerde Voorlichting, Publiciteit en Informatie aan de Hogeschool Holland en heeft verschillende journalistieke functies gehad bij onder meer het Noordhollands Dagblad, Sp!ts en Fabulous Football Magazine. Ook werkte ze eerder als freelancer voor diverse opdrachtgevers.

Laatste nieuws

20190108_094932

Dit is de gastontwerper van Pitti Uomo 96 De gastontwerper van de komende editie van Pitti Immagine Uomo in Florence is bekend: dat is het Franse modehuis Givenchy. Dat meldt de organisatie van het evenement in een persbericht.

Meer nieuws

Trends

Trends

Instagram Screenshot Edwin van den Hoek

Trendwatcher mannenmode Edwin van den Hoek: 'duurzaamheid is geen trend' Op de Trenddag van Textilia op 21 mei 2019 spreekt ook trendwatcher mannenmode Edwin van den Hoek. Naast zijn werk als trendwatcher is hij ook gastdocent en ontwikkelt hij onder meer mannenmodecollecties voor modebedrijven als Tommy Hilfiger, Suitsupply, We Fashion, De Bijenkorf en Hema. Wat gaat hij vertellen? Een tipje van de sluier...

Lees meer

HULLEKES_WCFF19_049

Ontwerper Hul le Kes: ‘Ik wil samenwerken met retailers die mijn producten uit de sale houden’ Modeontwerper Sjaak Hullekes heeft zijn rentree definitief gemaakt door op de catwalk van de Amsterdam Fashion Week de collectie van zijn nieuwe label Hul le Kes te showen. Naast het feit dat Hullekes kiest voor een circulaire aanpak, wil hij nu ook de samenwerking met winkeliers anders insteken. “Ik wil samenwerken met retailers die mijn producten aan het eind van het seizoen uit de sale houden.”

Lees meer