Mannenmode

Redacteur Mannenmode

Renate Zoutberg PortretRenate Zoutberg (1974) werkt sinds oktober 2018 als redacteur Mannenmode voor Textilia. Ze begon bij Textilia als redacteur Ondernemen en schreef toen over (online) ondernemen en crosschannel retailen in de modebranche. Nu neemt ze het mannenmodesegment voor haar rekening. Renate studeerde Voorlichting, Publiciteit en Informatie aan de Hogeschool Holland en heeft verschillende journalistieke functies gehad bij onder meer het Noordhollands Dagblad, Sp!ts en Fabulous Football Magazine. Ook werkte ze eerder als freelancer voor diverse opdrachtgevers.

Laatste nieuws

Meer nieuws

Trends

Trends

Suittruck 1

Oprichter Suittruck: 'We moeten zuiniger zijn op onze grondstoffen' Modeondernemer Rutger Vlaming rijdt sinds 2017 met zijn mobiel pakkenservice Suittruck door Nederland om mannen van een maatpak te voorzien. Komende jaren wil hij flink uitbreiden, onder meer in de Verenigde Staten, maar wel op een duurzame manier. “Maatkleding wordt gezien als luxe, mijn bedoeling is dat het op termijn de standaard wordt.”

Lees meer

Cavallaro_Positano_0350

15 jaar Cavallaro Napoli: ‘Mijn droom is dat dit merk nooit meer van de markt verdwijnt’ Cavallaro Napoli bestaat 15 jaar. Het merk begon ooit met stropdassen en verkoopt nu complete mannen- en vrouwencollecties via wholesale en in eigen winkels in binnen- en buitenland. Oprichter Giuseppe Cavallaro beantwoordt 15 vragen over ambities, missers, kansen en bedreigingen in de huidige modebranche. “Laten merken en winkeliers elkaar helpen de verhoudingen weer een beetje in balans te brengen.”

Lees meer