Mannenmode

Redacteur Mannenmode

Renate Zoutberg PortretRenate Zoutberg (1974) werkt sinds oktober 2018 als redacteur Mannenmode voor Textilia. Ze begon bij Textilia als redacteur Ondernemen en schreef toen over (online) ondernemen en crosschannel retailen in de modebranche. Nu neemt ze het mannenmodesegment voor haar rekening. Renate studeerde Voorlichting, Publiciteit en Informatie aan de Hogeschool Holland en heeft verschillende journalistieke functies gehad bij onder meer het Noordhollands Dagblad, Sp!ts en Fabulous Football Magazine. Ook werkte ze eerder als freelancer voor diverse opdrachtgevers.

Laatste nieuws

Textilia 10  cover 2019

Nu in Textilia #10: Brian Grevy van Gant, 12 trends van de beurzen en couturier Edouard Vermeulen In Textilia #10, de inkoopspecial voor zomer 2020, hebben we een interview met Brian Grevy, ceo van Gant. Ook spreken we de couturier Edouard Vermeulen, die ook eigenaar is van modehuis Natan. We nemen een kijkje achter de schermen bij Roots in Amersfoort en we duiken dieper in de cijfers van het eerste halfjaar van 2019. Verder: 12 pagina’s vol trends gespot op de beurzen voor mannen, vrouwen en Street X Active. En uiteraard de vaste rubrieken Even Afrekenen, Mysteryshopper en Mode-icoon.

Oger voor Feyenoord - groepsfoto

Oger steekt staf en spelers van Feyenoord weer in het nieuw Oger Corporate Fashion Statements (OCFS), de bedrijfskledingtak van Oger, heeft spelers, staf en directie van Feyenoord weer in het nieuw gestoken. Het is het twaalfde jaar dat het kledingbedrijf dat voor de Rotterdamse voetbalclub doet.

Meer nieuws

Trends

Pitti People Pitti Uomo 96 49

Pitti People: Dit zijn de best geklede bezoekers van Pitti Uomo 96 [deel 3] Hot or not? That's the question... In het geval van de mannenmodebeurs Pitti Uomo is vrijwel iedereen 'hot'. Zowel letterlijk als figuurlijk, want de temperatuur in Florence is aan de hoge kant. Maar de 'peacocks' trotseren de hitte en ze lopen rond in vol ornaat. Bekijk hier het derde en laatste deel van de best geklede bezoekers volgens beursfotograaf Enrico Labriola.

Altea pastels

Dit zijn de trends van de Pitti Uomo #96 [foto’s] De 96ste editie van de mannenmodebeurs Pitti Uomo die plaatsvond van 11 tot en met 14 juni in Florence bood wederom volop inspiratie voor zowel het assortiment als het interieur en de etalage. Wat hebben de merken voor zomer 2020 in petto? Textilia maakte een selectie in beeld.

Trends