Street X Active

Margreet Anches

Redacteur Street X Active

Margreet Anches (1976) werkt sinds jaar en dag als vaste freelancer bij Textilia. De afgelopen jaren heeft ze voor de segmenten mannenmode, vrouwenmode en kindermode geschreven, sinds april 2015 is ze vooral actief als redacteur Street X Active. Margreet bezoekt de belangrijkste beurzen en mode-events, en produceert voor Textilia in print vier grote modespecials per jaar. Ze studeerde journalistiek in Utrecht. Margreet werkt verder voor onder andere Elsevier en kindermodevakblad Bengels.

Laatste nieuws

Number Nine women utrecht

Number Nine opent eerste vrouwenwinkel [interview] De Nederlandse multibrandretailer Number Nine heeft afgelopen week in Utrecht Number Nine Women geopend. Eigenaar Roemer Zonneveld: “ik sluit niet uit dat we in andere steden ook met dit concept starten.”

Lake Side Website

Modeketen Lake Side is failliet verklaard Lake Side, de franchise modeketen met 27 jeanswinkels voor mannen en vrouwen, is failliet. Op vrijdag 16 februari was er al uitstel van betaling aangevraagd en de rechter heeft op 20 februari het faillissement uitgesproken.

Meer nieuws

Trends

Brand Who credit Brand Who

Inkooptip Street X Active (winter 2018): ruiten Klassiek, sportief, preppy of een mix van dit al: ruiten worden in het najaar van 2018 veelvuldig en divers ingezet voor street- en activewearcollecties. Meer dan de moeite van het bekijken waard dus.

Meer nieuws