Street X Active

Margreet Anches

Redacteur Street X Active

Margreet Anches (1976) werkt sinds jaar en dag als vaste freelancer bij Textilia. De afgelopen jaren heeft ze voor de segmenten mannenmode, vrouwenmode en kindermode geschreven, sinds april 2015 is ze vooral actief als redacteur Street X Active. Margreet bezoekt de belangrijkste beurzen en mode-events, en produceert voor Textilia in print vier grote modespecials per jaar. Ze studeerde journalistiek in Utrecht. Margreet werkt verder voor onder andere Elsevier en kindermodevakblad Bengels.

Laatste nieuws

Cover Textilia 2-2019 SxA Restyling

Nu in Textilia #2: inspiratie Street X Active voor winter 2019-2020, Sandra Peet en influencer marketing In Textilia 2 van 2019 - de special Street X Active heeft een nieuwe look - maar liefst 12 pagina's vol trends van onder meer Jan Agelink voor het nieuwe inkoopseizoen. Plus uitgebreide tips hoe je deze trends vertaalt naar de winkelvloer, een exclusief interview met Sandra Peet van Goldbergh, een achtergrondverhaal over collabs en veel aandacht voor influencer marketing. En natuurlijk de vaste rubrieken Even Afrekenen, Mysteryshopper en Mode-icoon.

Meer nieuws

Trends

1

Street- en activewear op de Pitti Uomo | januari 2019 Street- en activewear blijft ook in het najaar van 2019 een belangrijke inspiratiebron voor de mode. Niet gek dus dat ook de Pitti Uomo in Florence – en diens bezoekers – hier wederom de nodige aandacht aan schenken.

Meer nieuws

Ondernemen

Ethletic

Merken om te onthouden: 'vegan' street- en activewear Dacht je dat 2018 het jaar van de vegan lifestyletrend was? Naar verwachting heeft 2019 op dit vlak nog meer in petto. Zeker ook op het gebied van street- en activewear. Een overzicht van merken voor op je inkooplijst voor komend seizoen.

Meer artikelen