Street X Active

Margreet Anches

Redacteur Street X Active

Margreet Anches (1976) werkt sinds jaar en dag als vaste freelancer bij Textilia. De afgelopen jaren heeft ze voor de segmenten mannenmode, vrouwenmode en kindermode geschreven, sinds april 2015 is ze vooral actief als redacteur Street X Active. Margreet bezoekt de belangrijkste beurzen en mode-events, en produceert voor Textilia in print vier grote modespecials per jaar. Ze studeerde journalistiek in Utrecht. Margreet werkt verder voor onder andere Elsevier en kindermodevakblad Bengels.

Laatste nieuws

Liu Jo Better denim

Liu Jo presenteert 'betere denim' In het najaar van 2019 brengt het Italiaanse Liu Jo een capsulelijn met duurzaam geproduceerde jeans op de markt, genaamd Better Denim.

Meer nieuws

Trends

Meer nieuws

Ondernemen

Kuyichi

Hoe duurzaam is: Kuyichi? Aflevering #1 Verantwoorde productie is momenteel bij veel bedrijven een buitengewoon belangrijk aandachtspunt. In Textilia #5 duiken we in het verleden van de duurzame jeans, maar hoe staat het met de ontwikkelingen en ambities voor de toekomst? Dit keer leggen we voorloper van het eerste uur, Kuyichi, onder de loep.

Meer artikelen