Street X Active

Margreet Anches

Redacteur Street X Active

Margreet Anches (1976) werkt sinds jaar en dag als vaste freelancer bij Textilia. De afgelopen jaren heeft ze voor de segmenten mannenmode, vrouwenmode en kindermode geschreven, sinds april 2015 is ze vooral actief als redacteur Street X Active. Margreet bezoekt de belangrijkste beurzen en mode-events, en produceert voor Textilia in print vier grote modespecials per jaar. Ze studeerde journalistiek in Utrecht. Margreet werkt verder voor onder andere Elsevier en kindermodevakblad Bengels.

Laatste nieuws

Garcia straling jeans

Garcia lanceert stralingproof jeans ‘Smart-producten’ beheersen steeds meer de maatschappij. Jeansmerk Garcia denkt na over de gevolgen hiervan en introduceert nu een vernieuwende stralingproof denimcollectie.

Meer nieuws

Trends

Meer nieuws

Ondernemen

Paskaemer Oosterhout 1

De Paskaemer in Oosterhout: hoe vertaal je het gevoel van de winkel naar online? In het nieuwe nummer van Textilia van 26 ktober 2018 lees je onder andere over de Dutch Retail Award Experience die Bas en Judith Beenakkers wonnen voor hun Most Innovative Start Up: De Paskaemer in Oosterhout. Maar hoe zit het met de online kant van deze vrouwen- en mannenmodewinkel? Textilia sprak met het duo over social media en hun online werkzaamheden.

Meer artikelen