Street X Active

Margreet Anches

Redacteur Street X Active

Margreet Anches (1976) werkt sinds jaar en dag als vaste freelancer bij Textilia. De afgelopen jaren heeft ze voor de segmenten mannenmode, vrouwenmode en kindermode geschreven, sinds april 2015 is ze vooral actief als redacteur Street X Active. Margreet bezoekt de belangrijkste beurzen en mode-events, en produceert voor Textilia in print vier grote modespecials per jaar. Ze studeerde journalistiek in Utrecht. Margreet werkt verder voor onder andere Elsevier en kindermodevakblad Bengels.

Laatste nieuws

DISTRIKT DEN HAAG 1

The Sting opent eerste Distrikt Nørrebro-winkel The Sting heeft op donderdag 30 november de eerste standalone winkel geopend van het merk Distrikt Nørrebro. De winkel zit aan de Venestraat in Den Haag. In 2018 moeten er meer winkels volgen.

Meer nieuws

Trends

Jan Agelink blog 2017 De_code

@jantrendman spot: de_code [trends voor zomer 2019] De nieuwe Trendsafari voor zomer 2019 gaat over het gebruik van een nieuwe taal om bestaande codes te ontrafelen, bloot te leggen en te verduidelijken. Welke tot nu toe moeilijk te doorgronden codes kunnen we met behulp van moderne technologie wel ontcijferen? Wat zien we dan? En, hoe reageren we daarop? Ontwerpers reageren hierop door het bedenken van nieuwe designsystemen, nieuwe producten of zelfs geheel nieuwe celstructuren. We laten je veel inspirerende voorbeelden zien van hoe de_code zich al manifesteert in design, mode én retail. Enkele voorbeelden deelt trendforecaster Jan Agelink van Buro Jantrendman alvast met je in deze blog.

Meer nieuws

Ondernemen

Komono 1

Komono: ‘Wij geloven in toegankelijke luxe’ De trendy brillen en horloges van het Belgische Komono zijn in veel Nederlandse modewinkels een welkome toevoeging. De ambities reiken verder, vertelt mede-eigenaar Anton Janssens voorafgaand aan de officiële opening van de onlangs geopende Amsterdamse flagshipstore: “Ik heb het gevoel dat we nu pas echt beginnen.”

Meer artikelen