Street X Active

Margreet Anches

Redacteur Street X Active

Margreet Anches (1976) werkt sinds jaar en dag als vaste freelancer bij Textilia. De afgelopen jaren heeft ze voor de segmenten mannenmode, vrouwenmode en kindermode geschreven, sinds april 2015 is ze vooral actief als redacteur Street X Active. Margreet bezoekt de belangrijkste beurzen en mode-events, en produceert voor Textilia in print vier grote modespecials per jaar. Ze studeerde journalistiek in Utrecht. Margreet werkt verder voor onder andere Elsevier en kindermodevakblad Bengels.

Laatste nieuws

Seek Berlin credit Jan Kapitn

Nieuwe opzet voor Berlijnse beurs Seek De Berlijnse street- en activewearbeurs Seek voert komende januari-editie een aantal vernieuwingen door. Zo organiseert het verschillende panelsessies en masterclasses en werkt het aan nieuwe concepten waarbij kennisoverdracht voorop staat.

Levis najaar 2019

Onderzoek: Levi's wint aan populariteit in Nederland De afgelopen vijf jaar is in Nederland flink meer gegoogled naar jeansmerk Levi’s. Het jubilerende G-Star Raw is onverminderd populair en is het meest gezochte denimlabel, blijkt uit een nieuw onderzoek van online marketingplatform Semrush.

Meer nieuws

Ondernemen

Black Bananas 1

Black Bananas: 'de verkoop is opeens geëxplodeerd' Het Nederlandse streetwearlabel Black Bananas doet momenteel goede zaken. De nabestellingen blijven binnenstromen, de collectie is uitgebreid met een kinder- en vrouwenlijn en onlangs opende een pop-up shop in Amsterdam. “We waken ervoor dat we het merk van ‘die hoodie’ blijven. We willen blijven doorontwikkelen.”

Koi 1

Hoe duurzaam is: Kings of Indigo? Aflevering #4 Verantwoorde productie is momenteel bij veel bedrijven een buitengewoon belangrijk aandachtspunt. Hoe staat het met de ontwikkelingen en ambities voor de toekomst? Dit keer leggen we het Nederlandse Kings of Indigo onder de loep.

Meer artikelen