Street X Active

Margreet Anches

Redacteur Street X Active

Margreet Anches (1976) werkt sinds jaar en dag als vaste freelancer bij Textilia. De afgelopen jaren heeft ze voor de segmenten mannenmode, vrouwenmode en kindermode geschreven, sinds april 2015 is ze vooral actief als redacteur Street X Active. Margreet bezoekt de belangrijkste beurzen en mode-events, en produceert voor Textilia in print vier grote modespecials per jaar. Ze studeerde journalistiek in Utrecht. Margreet werkt verder voor onder andere Elsevier en kindermodevakblad Bengels.

Laatste nieuws

Levis

Levi’s maakt succesvolle rentree op beurs Na 34 jaar is Levi Strauss & Co weer terug op de New Yorkse beurs. Het merk blijkt populairder dan gedacht, want de beursintroductie levert de onderneming meer op dan verwacht.

bloggerscollectie coolcat

Modeketen Coolcat failliet verklaard Modebedrijf Coolcat, de kledingwinkel voor tieners, is failliet verklaard door de rechtbank, nadat de aandeelhouders het faillissement hadden aangevraagd. Het bedrijf noemt het warme weer als oorzaak voor de financiële problemen.

Meer nieuws

Ondernemen

1

Dertig jaar Funkie House: 'Ik heb het mezelf niet altijd makkelijk gemaakt' Funkie House in Rotterdam bestaat dertig jaar. We legden eigenaar Wilco van der Werf daarom dertig vragen voor. Over retailen toen en nu, successen en missers, werken op de automatische piloot, bedrijfsblindheid en omgaan met het weer. “Ik ben eerlijk naar mezelf als ik bepaalde zaken niet meer kan, weet of zie.”

Meer artikelen