Street X Active

Margreet Anches

Redacteur Street X Active

Margreet Anches (1976) werkt sinds jaar en dag als vaste freelancer bij Textilia. De afgelopen jaren heeft ze voor de segmenten mannenmode, vrouwenmode en kindermode geschreven, sinds april 2015 is ze vooral actief als redacteur Street X Active. Margreet bezoekt de belangrijkste beurzen en mode-events, en produceert voor Textilia in print vier grote modespecials per jaar. Ze studeerde journalistiek in Utrecht. Margreet werkt verder voor onder andere Elsevier en kindermodevakblad Bengels.

Laatste nieuws

Cast sport style

Beurstip: Cast & Sport Nog op zoek naar aanvulling op sneakergebied? De nieuwe Sport & Style segmentsdag van Cast in Nieuwegein op maandag 5 augustus, presenteert een groot collectie-aanbod.

Meer nieuws

Ondernemen

Iconic27 2

Street en activewearmerken om te onthouden (zomer 2020) deel 3 Van een uitgesproken collectie geïnspireerd op cultartiesten en een veelzijdig denimlabel tot een duurzaam athleisuremerk: er was weer veel te zien tijdens de afgelopen beurzen. Textilia’s Street x Active-redacteur selecteert de opvallendste en meest interessante favorieten voor komend zomerseizoen.

Sprayground

Street- en activewear om te onthouden (zomer 2020) deel 2 Van coole en praktische regensneakers en duurzame Engelse streetwear tot uitgesproken tassen met een hoog blikvangergehalte: er was weer veel te zien tijdens de afgelopen beurzen. Textilia’s Street x Active-redacteur selecteert de opvallendste en meest interessante favorieten voor komend zomerseizoen.

Meer artikelen