Street X Active

Margreet Anches

Redacteur Street X Active

Margreet Anches (1976) werkt sinds jaar en dag als vaste freelancer bij Textilia. De afgelopen jaren heeft ze voor de segmenten mannenmode, vrouwenmode en kindermode geschreven, sinds april 2015 is ze vooral actief als redacteur Street X Active. Margreet bezoekt de belangrijkste beurzen en mode-events, en produceert voor Textilia in print vier grote modespecials per jaar. Ze studeerde journalistiek in Utrecht. Margreet werkt verder voor onder andere Elsevier en kindermodevakblad Bengels.

Laatste nieuws

Mud Jeans x sea shepherd

Nieuwtjes van de beurzen (Street X Active) Nieuwe collabs en een fris, vernieuwd winkelconcept: tijdens de verschillende beurzen waren er weer veel ontwikkelingen te bespeuren. En niet alleen op collectiegebied.

Meer nieuws

Trends

Meer nieuws

Ondernemen

Seek Berlin credit Jan Kapitn

Tips voor succesvol inkopen (deel 1) Inkopen is een van de leukste taken van een mode-ondernemer, maar ook een van de moeilijkste. Want je bent collectioneur en budgetbewaker tegelijk. Daarom: 9 praktische tips om te onthouden tijdens dit inkoopseizoen. “Heel goed als je je omzet monitort, maar dit is niet genoeg.”

Modecentrum Frans Theelen in  Roggel

Opvolging is een groeiende zorg in de mode- en schoenenbranche Opvolging voor je modezaak vinden is niet eenvoudig. Het gebrek aan overnamekandidaten in de mode- en schoenenbranche is een groeiende zorg, zeggen deskundigen in het achtergrondverhaal 'Opvolger gezocht' in Textilia #9. De eigenaar van Modecentrum Frans Theelen weet er alles van; hij zoekt al 15 jaar naar een opvolger. “Ik ga ervanuit dat op elk potje een dekseltje past.”

Meer artikelen