SBC Brand Event op 14 januari | Benieuwd welke extra merken er zijn?

AMSTERDAM, 31 december 2018 14:48 |

Kom op 14 januari 2019 naar het SBC Brand Event – The Grand Opening – en oriënteer u in één dag op al het nieuws van de collecties voor winter 2019-2020. Zo’n eerste oriëntatie is een perfecte start van uw inkoop: u kunt in één dag een eerste indruk krijgen van meer dan 350 merken en het aanbod goed met elkaar vergelijken.

Naast het aanbod van de merken met een vaste showroom in het centrum vind je – alleen op 14 januari – een groot aantal gastmerken. De beursvloer van de Sneak PreView is volledig uitgeboekt, hier vind je het aanbod van onder andere deze merken: Barts, Buff, Colmar, Goldbergh, Helly Hansen, Lyle & Scott, Napapijri, Roxy, Save The Duck, en Warmbat Australia. Op de Snowboard Preview vind je nog eens ruim 20 gastmerken, waaronder 686, Borealis, Capita, Giro, Level, Smith en Volcom.

Ga naar naar de website van het SBC voor de volledige lijst en vergeet vooral niet je aan te melden – ook voor het Après Ski Feest. Deelname is gratis voor alle retailers uit sport & fashion

De showrooms zijn geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Kom langs en oriënteer je op een efficiënte manier op de nieuwe collecties, begin met een globale indeling van uw assortiment en plan vervolgens uw orderafspraken in. Het event is bedoeld voor oriëntatie en inspiratie en biedt een uitstekende mogelijkheid om in een ongedwongen sfeer een indruk te krijgen van al het nieuws. Je bent van harte welkom in de showrooms!

De showrooms en de gastmerken kun je bezoeken van 9:00 tot 18:00 uur. Vanaf 17:00 uur gaat de beursdag over in het avondprogramma: wij vieren met de hele branche een groot Aprés Ski Feest! Bereid je vast voor op een heerlijke winterse maaltijd, Oostenrijkse hapjes en live muziek; dit allemaal in een Sports Business Center dat wordt omgetoverd tot een echte Après Ski Bar.

Voor meer informatie en uw aanmelding voor het SBC Brand Event ga je naar: www.sportsbusinesscenter.nl

Beeld: VB Fotografie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.