Ter overname aangeboden: Modecentrum Frans Theelen | Modeketen met 4 winkels in de regio Zuid-Nederland

BOXTEL, 29 april 2019 11:27 |

Gerelateerde berichten

Ter overname aangeboden: Modecentrum Frans Theelen, gevestigd in Limburg en Brabant. De onderneming richt zich op het grote middensegment en heeft vestigingen in Roggel, Panningen, Horst en Boxtel. Met deze strategisch geplaatste vestigingen heeft de keten een prominente regiofunctie.

Door een lange historie van service en deskundig advies is de onderneming erin geslaagd een goede naam op te bouwen. De onderneming onderscheidt zich door het aanbieden van een breed assortiment. Meer informatie hierover is te vinden op: www.mooidemooistemode.nl

De ondernemer heeft veel operationele verantwoordelijkheden overgedragen aan personeelsleden, waardoor de afhankelijkheid van de huidige ondernemer beperkt is.

Structuur en organisatie

  • Er zijn circa 80 – 90 personeelsleden in dienst bij de totale retailgroep, wat neerkomt op 55 – 60 FTE.
  • Elke vestiging heeft zijn eigen mensen in dienst en is verantwoordelijk voor haar eigen winst- en verliesrekening.

Reden verkoop

Vanwege de leeftijd van de verkoper is deze in een fase beland om de onderneming over te dragen, maar hiervoor is nog geen opvolging gevonden. Verkoper is daarom op zoek naar een strategische partij of een ondernemend persoon die met nieuwe energie de onderneming wil continueren.

Overname kandidaat

De onderneming is zeer geschikt voor een strategische partij of een aankomend zelfstandig ondernemer. Een MBI-kandidaat is ook welkom, mits deze de gewenste investering doet.

Transactie

De verkoper geeft de voorkeur aan een aandelentransactie, waarbij de koper aandeelhouder wordt van de huidige onderneming. De verkoper wenst het bedrijf uiteindelijk voor 100% over te dragen. Een geleidelijke overname behoort tot de mogelijkheden.

Het onroerend goed en de inventaris zijn ook over te nemen, maar zijn ook te huren. Beide opties zijn bespreekbaar.

In het geval van een MBI is de startinvestering minimaal € 100.000,00. Verder zijn de wijze van betaling en eventuele financieringsvormen bespreekbaar.

Meer informatie?

Voor meer informatie omtrent een overname of deelname, neem vrijblijvend contact op met:

Pieter Theelen

T | 0475-491384

E | pieter@mc-theelen.nl

 


Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.