Snipes trekt door naar België

Amsterdam, 4 januari 2018 14:27 | Tessa Bentvelsen

Snipes blijft niet stilzitten. Na Duitsland, Italië, Spanje, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland, heeft de Duitse sneakerketen heeft nu ook de Belgische markt betreden.

Op donderdag 21 en vrijdag 22 december 2017 vierde Snipes de opening van de eerste Belgische winkel aan de Meir in Antwerpen. De shop is 466 vierkante meter en vervangt kledingwinkel Pimkie. Robin de Jong, districtsmanager voor Nederland en België, meldt aan de Gazet van Antwerpen dat het niet bij deze ene Belgische winkel zal blijven. Concrete plannen en aantallen wil hij echter niet noemen.

Snipes

In 1998 werd het eerste filiaal van Snipes geopend in Duitsland en sinds begin 2015 is de sportketen ook te vinden in Nederland. In de afgelopen twee en een half jaar heeft het bedrijf winkels geopend in Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Haarlem, Rotterdam, Tilburg, Eindhoven, Alkmaar, Den Haag, Breda en Zwolle. In de filialen worden schoenen, kleding en accessoires verkocht van grote merken als Nike, Puma, Asics, Adidas, Fila en Converse, maar ook van minder bekende labels. Snipes is onderdeel van Deichmann.

 

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.