Ragman: knitwearspecialist presenteert nieuwe collectie voor zomer 2020

AMSTERDAM, 31 juli 2019 21:38 |

Ragman is al bijna veertig jaar specialist op het gebied van knitwear. Met succes, dankzij de hoogwaardige modische collecties met een groot draagcomfort voor mannen en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Die lijn zet het merk door in de lente-zomercollectie voor 2020, die het Zwitsers/Duitse merk heeft afgestemd op de Nederlandse man, van wie het wat meer mag opvallen.

Verwacht daarom uitgesproken kleuren, bloempatronen en allover prints. De kleuren lopen uiteen van geel en oranjerood tot heldere blauwtinten. Polo’s en T-shirts zijn er in bloemen- of oerwoudprints, of juist met subtiele accenten. Een eyecatcher is opnieuw de Softknit Easycare.

“Een ontzettend vriendelijk materiaal en een superieure kwaliteit in poloshirts”, aldus agent Henk Bulten. “De shirts dragen prettig en hoeven na het wassen zelfs niet te worden gestreken om er goed uit te zien.”

Ragman is daarnaast grotematenspecialist; de collectie is er tot maat 6XL en T-shirts (in single- en 2pack) zelfs tot 8XL. Het uitgebreide noos-pakket garandeert dat klanten niet misgrijpen en zorgt voor een efficiënt voorraadbeheer in elke winkel. Het nieuwe b2b-portal biedt alles overzichtelijk in een eigen account zodat nabestellen heel eenvoudig is.

Het merk hanteert een marge van 2.6 tot 3. De collectie van Ragman is te zien op Panorama in Berlijn en te vinden in hal 2, stand 2.26.

 

Meer informatie: www.paliodesign.nl, 06-82669960


Ragman SS2020 02

Ragman SS2020 03

Ragman SS2020 04

Ragman SS2020 01

 

 


Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.