Wow! Kleding vacuüm verzenden in een fraaie verpakking

AMSTERDAM, 30 april 2019 17:15 |

Gerelateerde berichten

Wil je echt indruk maken op je klanten? Kies voor een vacuüm verpakking die kleding mooi houdt, gewoon door de brievenbus past en er supergoed uitziet: Fashionpack van PostNL.

Dat ziet er goed uit!

Verstuur je kleding in een standaard doos of verzendzak? Dat kan beter! Fashionpack is een unieke vacuümverpakking met wow-effect. Er past namelijk lekker veel in en hij past toch door de brievenbus. De kleding komt er strak en puntgaaf uit. En de verpakking zelf ziet er ook nog eens fraai uit.

Val op met stijl

Met fashionpack tover je een lach op het gezicht van je klanten. De unieke verpakking valt direct op tussen andere post. Omdat er zoveel in past en er geen lucht in zit, is de verrassing bij het uitpakken extra groot. Bovendien kun je de verpakking zelf vormgeven met het logo en de visuals van je webwinkel.

Slim en strak verpakt

Sweaters, jeans, T-shirts, jurkjes. Bijna de helft van alle fashion-zendingen van webwinkels past in fashionpack. Er kunnen meerdere kledingstukken in één pakje door de brievenbus. Met gemak druk je alle lucht uit het pakket, waardoor de inhoud niet schuift. Je weet dus zeker dat jouw producten zonder kleerscheuren aankomen.

De klant is koning

Klanten hoeven niet thuis te zijn als hun bestelling wordt bezorgd. De bestelling valt binnen 24 uur op de deurmat. Klanten die iets willen terugsturen, vacumeren de verpakking simpel zelf door hem te vouwen. Vervolgens kunnen ze het pakje gewoon in de oranje brievenbus stoppen of afgeven bij een PostNL-punt. Zo wordt retourneren een stuk eenvoudiger en neemt de klanttevredenheid enorm toe.

Ga nu ook voor het wow-effect

Deze duurzame verpakking is speciaal voor de fashionbranche ontwikkeld. Ook opvallen met je zending? 

 

Kijk voor meer informatie op postnl.nl/fashionpack

 


Fashionpack: da’s goed uitpakken

  • fraaie verpakking met je eigen huisstijl
  • kleding kreuk en schadevrij versturen
  • voordelig verzenden door de brievenbus
  • eenvoudig retour in dezelfde verpakking

Fashionpack Beeld-14

Indruk maken met je kleding? Kies voor fashionpack

 

Fashionpack Beeld-61

Met fashionpack past kleding gewoon door de brievenbus

 


Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.