Vacature: Media-adviseur voor de modevakbladen Bengels en Schoenvisie (28 uur)

AMSTERDAM, 25 maart 2019 15:10 |

Voor de modevakbladen Schoenvisie een Bengels zoeken we een media-adviseur: een inspirerende en gedreven persoonlijkheid, met bewezen ervaring in sales.

Logo SVBTxAls media-adviseur verkoop je multimediale proposities voor de modevakbladen Bengels en Schoenvisie. Je bouwt zelfstandig, strategische, langdurige en intensieve relaties op met bestaande en nieuwe klanten binnen de modebranche. Ook zorg je voor het aangaan van inhoudelijke partnerships. Je bent een talent in het sluiten van deals en wil knokken om omzet binnen te halen. Ook begeleid je het salesproces en je zorgt voor tevreden klanten. Daarnaast werk je nauw samen met de redactie van Bengels en Schoenvisie.

Wij zoeken

Voor deze uitdagende functie zoeken wij een inspirerende en gedreven persoonlijkheid, met bewezen ervaring in sales. Je laat je niet snel uit het veld slaan, kunt goed samenwerken in een klein team en je bent sterk resultaat- en oplossingsgericht.

Daarnaast is het belangrijk dat je helder kunt communiceren met zowel klanten als collega’s en dat je energie krijgt van scherpe targets en het binnenhalen van new business. Je hebt HBO werk- en denkniveau, een commerciële instelling en goede ‘closing skills’. Het is een pré wanneer je beschikt over een stevig netwerk in de modebranche en/of verkoopervaring hebt in media.

Wij bieden

Een uitdagende en zelfstandige baan in een dynamische branche bij de crossmediale uitgeverij Afdeling M. gevestigd in Amsterdam-Noord. De marktleidende B2B-titels Bengels en Schoenvisie worden gemaakt voor professionals in de kinder- en schoenmode. Onze lezers worden geïnformeerd en geïnspireerd door dagelijks nieuws op de websites, magazines in print en digitaal, events, social media en nieuwsbrieven. We hebben de ambitie om onze positie als toonaangevend en onmisbaar voor de branche verder uit te bouwen. We bieden een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden.

Afdeling M.

Bengels en Schoenvisie maken deel uit van Afdeling M., een kleinschalige uitgeverij gespecialiseerd in onafhankelijke vakmedia voor de modebranche. Een andere titel in ons portfolio is Textilia.

Solliciteren?

Ben jij het salestalent dat past bij onze ambities? Stuur dan voor 12 april aanstaande je cv met een korte motivatie naar Anne Wesselman (sales manager) op a.wesselman@textilia.nl. Voor vragen over de vacature kun je Anne bellen op 06 -12 96 56 38.

 

Acquisitie op basis van deze vacature is niet gewenst.

 


Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.