Is fashion your sport? | Sports Business Center Leusden

LEUSDEN, 7 maart 2019 14:28 |

Gerelateerde berichten

Collectieverkoop is topsport – en dat vergt de juiste plek: een omgeving die inspireert en verbindt en die ervoor zorgt dat u zich kan focussen op het behalen van uw doelen. Daarom kiezen steeds meer retailers en leveranciers voor Sports Business Center. Hier komt de sport- en fashion-business bij elkaar, bijvoorbeeld voor één van de vele beurzen, voor het houden van vergaderingen of als locatie voor showroom en kantoor.

In Sports Business Center vinden het hele jaar door diverse bijeenkomsten plaats op het snijvlak van sport, fashion en retail. Dat zijn bijvoorbeeld beurzen, sales meetings, personeelstrainingen en kennissessies. Het feit dat er ruim 350 merken onder één dak verzameld zijn, zorgt niet alleen voor een grote aantrekkingskracht richting de retail, maar ook voor een unieke bundeling van kennis en collectie op één locatie. Je vindt hier bijvoorbeeld de collecties van Tenson, O’Neill, Luhta, Puma, New Balance, Helly Hansen, Hestra en van enkele merken van Bestseller.

Het centrum biedt met ruim 100 showrooms en de diverse vergaderruimtes en beurszalen tal van mogelijkheden. En natuurlijk wordt in Sports Business Center optimaal ondersteund, bijvoorbeeld in de organisatie van uw evenement. De beste uitgangspositie voor jouw topsport dus!

Kom graag een keer kijken in Sports Business Center – de koffie staat klaar.

Bezoek de website voor nadere informatie en neem graag contact op met Charlotte van der Veen (tel. 033-432 0302, e-mail: charlotte.van.der.veen@sportsbusinesscenter.nl) .

Tot ziens in Leusden!


SBC Leusden Is Fashion Your Sport Vergaderzaal

 

SBC Leusden DSC04216 - VB Fotografie

 

SBC Leusden DSC05450 - VB Fotografie

 

SBC Leusden DSC05803 - VB Fotografie

 


Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.