G-maxx: op en top vrouwenmodemerk

, 30 juli 2019 16:04 |

Gerelateerde berichten

G-maxx heeft sinds de eerste collectie in 2015 een enorme vlucht genomen. Onlangs opende het merk een nieuwe showroom en introduceerde het ‘style on demand’.

G-maxx is een op en top Nederlands vrouwenkledingmerk, dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een ware hit. In 2015 werd de eerste collectie gelanceerd en sindsdien heeft het merk een enorme vlucht genomen.

Meer dan 200 verkooppunten uit binnen- en buitenland komen elk seizoen naar de showrooms om te orderen. Sinds kort is in Barendrecht een gloednieuwe showroom geopend. Het merk begon met vier collecties per jaar, en die vormen nog steeds de rode draad. Om sneller in te kunnen spelen op trends én weersveranderingen zijn er sinds dit jaar twee flashcollecties aan toegevoegd.

Hierdoor kan het merk aan retailers ‘style on demand’ aanbieden én de mogelijkheid om op elk moment in het seizoen nieuwe styles te leveren. G-maxx staat voor brede collecties die actueel en direct draagbaar zijn. Het bedrijf streeft ernaar om fashion forward items aan te bieden, die niet alleen comfortabel zijn, maar ook betaalbaar. Dit seizoen heeft het inhouse designteam zichzelf weer overtroffen en is erin geslaagd om verschillende trends te bundelen in één collectie.

Info:

W www.g-maxx.nl

T: 0180-627732 | 06-10369300

 

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.