Dit is het programma van CAST voor najaar 2019

NIEUWEGEIN, 3 juni 2019 14:21 |

Na een positieve start van de segmentdagen begin 2019 zal dit zich herhalen. Het zomer inkoopseizoen van 2019 start op 5 augustus met de segmentdag “Sport & Lifestyle”. Deze dag ligt de focus op alle sportmerken uit het centrum. Naast de vaste exposanten biedt CAST ook een beursvloer van ruim 800m2 aan gastexposanten die een specifiek segment vertegenwoordigen.

Niet alleen sport staat in de spotlights dit seizoen. CAST organiseert segmentdagen voor Kids (12 augustus), Trends (19 augustus), Comfort (9 september) en Accessoires (16 september). Tijdens de segmentdagen ligt de focus op één specifiek segment voor schoenen, sport of mode winkels. Op deze manier brengen de merken en leveranciers een specifiek segment voor je winkel. Kom jij ook langs om nieuwe merken, trends en collecties te ontdekken?

Buy&Bloom

Naast de segmentdagen organiseert CAST wederom de driedaagse beurs Buy&Bloom. Deze vindt plaats op 25,26 en 27 augustus. Hier worden alle segmenten uit de branche gepresenteerd. Gebruik deze dagen om je te laten inspireren en de nieuwste collectie informatie van alle merken en leveranciers voor zomer 2020 te krijgen.

Reguliere inkoopdagen

De reguliere inkoopdagen vinden plaats op maandag, dinsdag en donderdag.

  • Maandag: 2, 23 & 30 september, 7 & 14 oktober & 11 november
  • Dinsdag: 13 & 20 augustus, 3, 10, 17 & 24 september & 1 oktober
  • Donderdag: 19 & 26 september

Gastexposant

Interesse om gastexposant te worden? Ook deze keer heeft CAST diverse mogelijkheden voor gastexposanten en doen wij er alles aan om er opnieuw een geslaagd inkoopseizoen van te maken! Heb jij interesse om gastexposant te worden? Neem dan contact op met het team van CAST. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Impressie vorig seizoen

 

 

 

 

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.