Deze modemerken presenteren hun wintercollecties tijdens het Brand Event in SBC Leusden

Amsterdam, 10 januari 2019 12:32 | Margreet Anches

Voor wie sportieve aanvulling zoekt op zijn assortiment, is het Brand Event in het Sports Business Center (SBC) in Leusden een aanrader. Tijdens dit evenement op 14 januari 2019 presenteren merken als Napapijri, Lyle & Scott, Superdry, Colmar en Goldbergh er hun collecties voor najaar 2019-2020.

Op maandag 14 januari 2019 organiseert het SBC in Leusden weer het halfjaarlijkse Brand Event. Alle showrooms zijn dan uitgerust met de nieuwste najaarscollecties voor 2019-2020. Naast de ruim 350 vaste merken is er weer een Sneak PreView beurs waar 16 gastexposanten de collecties van ruim 20 merken presenteren. 

 

Street- en activeweartendens

Met de nog steeds sterk aanwezige street- en activeweartendens in het achterhoofd, zijn een aardig aantal labels geschikt voor modezaken. Deelnemers zijn onder meer Roxy, Napapijri, Lyle & Scott, Barts, Superdry, Colmar, Helly Hansen, Buff, DC, Goldbergh, Hunter Original, Icebreaker, Picture, Poederbaas, Quicksilver, Teva en Save the Duck. Het aanbod omvat zowel kleding als schoenen en accessoires. 

 

Textilia’s redacteur Street X Active deed al eerder inspiratie op tijdens het Brand Event. Lees hier meer daarover. 

 

Napapijri

Napapijri

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.