De inschrijving voor de Shopping Awards 2019 is geopend

AMSTERDAM, 7 januari 2019 21:34 |

Gerelateerde berichten

Wil jij met jouw mode(web)winkel ook meedingen naar een Shopping Award? De inschrijvingen voor de meest prestigieuze (web)winkelawards van Nederland zijn geopend. Je kunt je vanaf nu opgeven voor de editie van maart 2019.

Door mee te doen aan de Shopping Awards maak je niet alleen kans op een mooie prijs, maar krijg je ook inzicht in de waardering van consumenten en vakgenoten. Win je een award, dan zet je je organisatie volop in de schijnwerpers.


Kijk snel voor welke award jouw (web)winkel in aanmerking komt en maak gebruik van de keuzehulp op shoppingawards.nl


Welke prijzen zijn er?

Bij de uitreikingen van komend jaar zijn opnieuw de Publieksprijzen XS, XL, branchegerichte vakprijzen, de KvK Beste Starter Award en de Intershop B2B Award te vergeven.

De categorieen bij de Publieksprijen XS voor moderetailers zijn: Mode, Lingerie & Ondermode, Sieraden & Mode-accessoires. Bij de Pubieksprijzen kun je terecht bij Mode en bij Schoenen. Bij de Vakprijzen is er de categorie Fashion & Lifestyle.

Moderetailers die maximaal 4 miljoen euro per jaar omzetten en over een digitale propositie beschikken, kunnen zich inschrijven voor de Publieksprijzen XS. Retailers met een omzet die hoger dan die grens ligt, komen in aanmerking voor deelname aan de Publieksprijzen XL en/of de vakprijzen.

Waarom meedoen?

  • Het winnen van een Shopping Award genereert veel media aandacht!
  • Een uitgebreid onderzoek (uitgevoerd door een gerenommeerd onderzoeksbureau), juryrapport en/of consumentenoordeel, geeft je een goed inzicht in hou jouw (web)winkel presteert.
  • Winnaars mogen het hele jaar gratis het logo van de Shopping Awards op hun website vermelden.
  • Je krijgt een exclusief mediapakket waarmee je laat zien dat je meedoet aan Nederlands meest prestigieuze (web)winkel awards.

Inschrijven

Er zijn verschillende modecategorieën, dus kijk snel voor welke award jouw (web)winkel in aanmerking komt en maak gebruik van de keuzehulp op shoppingawards.nl

 

 

 

 


Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.