Blue Seven Women komt met 5 thema's in de nieuwe collectie voor winter 2019-2020

AMSTERDAM, 14 januari 2019 08:00 | Rik de Langen

Gerelateerde berichten

Blue Seven Women brengt een herfst-wintercollectie 2019/2020 die bestaat uit vijf gevarieerde thema’s. Maar verschillend als ze zijn hebben ze een ding met elkaar gemeen: comfort. Bovendien zijn ze zodanig ontworpen dat ze onderling eenvoudig met elkaar zijn te combineren.

Bohemian Rhapsody is een luxueus en vrouwelijk thema. Een palet van onder meer dennengroen, aubergine en zwart in warme, knusse stoffen als fluweel en bont zorgen voor de Bohemian look & feel. Dit wordt versterkt  door bloemenpatronen en knitwear met dikke kabels.

Gentle Decadence is een meer ingetogen thema in de tinten nude en grijs met zwart voor een moderne uitstraling. Warme wol en nepbont staan garant voor het winterse gevoel.

Golden Autumn is rijk aan patronen en bevat twee musthaves van het seizoen: de elegante glen check-ruit en de luxe luipaardprint. Weelderige bloemenprints en warme herfstkleuren horen ook bij dit thema.

Klassiek zwart en wit met een berry-kleur voor de accenten zien we in Graphic Vibes. Dit feel-good thema biedt een veelheid aan mix & match mogelijkheden zodat de losse items in verschillende outfits met elkaar kunnen worden gecombineerd.

Mix It Up is een thema met een sportieve denim look waarin verschillende tinten blauw samen komen met dé trendkleur van de winter: een rijke mosterdgeel. Oversized pasvormen, ultiem comfort en combinaties van patronen zijn de basis van dit thema. 


Meer informatie: www.blueseven.com | 06-52559464 (Zuid- en Oost-Nederland) en 06-22226384 (West- en Noord-Nederland)

 


Blue Seven AW1920 640px

 


Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.