Angels Jeans presenteert nieuwe innovatieve broek op Modefabriek

AMSTERDAM, 14 januari 2019 08:00 |

Het Duitse jeansmerk voor vrouwen Angels Jeans komt in 2019 met een voorjaarscollectie waarin kortere lengtes belangrijker worden in seasonals en basics. En op Modefabriek presenteert Angels Jeans ook nog eens een innovatieve broek.

Een seizoen geleden konden we melden dat Angels Jeans bezig was de collectie duidelijker, compacter en modischer te maken en nu is het resultaat daarvan zichtbaar: de hoogzomercollectie is goed verkocht en 2018 kon positief worden afgesloten.

Voorjaarscollectie

Die positieve lijn wordt voortgezet in 2019 met een voorjaarscollectie waarin kortere lengtes belangrijker worden in seasonals en basics. Naast skinny pasvormen is er een ontwikkeling naar wijdere modellen in de collectie van Angels Jeans. Daarbij gaat het niet alleen om denim, maar ook om materialen als katoen en linnen.

Felle kleuren als geel, rood en groen springen in het oog, naast de natuurtinten zand, kaki en offwhite. In de collectie wordt veel gebruikgemaakt van streepjes en ton sur ton-prints. Eyecatchers zijn er in de vorm van patchworkdetails op verschillende modellen.

1-size-fits-all Angels

Veel mag worden verwacht van een opvallende ontwikkeling die op 20 en 21 januari wordt gepresenteerd op Modefabriek. Deze ‘1-size-fits-all Angels’ is een innovatieve broek met een pasbereik vanaf maat 36 tot 44. Dit is te danken aan een nieuwe weeftechniek/kwaliteit die Angels Jeans heeft laten ontwikkelen. Het model is uitvoerig in Duitsland getest en gezien de positieve reacties wordt ook in Nederland veel verwacht van deze vernieuwing.  


Meer informatie:

www.angelsbenelux.com

T: 085-9024200 

Angel Jeans PamPatch 1427 SS2019

Angel Jeans Skinny Grau Gllon 1907 SS2019

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.