Angels Jeans: de nieuwe zomercollectie voor 2020

AMSTERDAM, 2 juli 2019 19:05 |

Met de lente-zomercollectie 2020 hoopt Angels Jeans het succes van zomer 2019 te kunnen evenaren. De focus ligt op een modieuze 5-pocket, nieuwe chino’s en wijde broeken waarmee het merk laat zien bovenop de nieuwste trends te zitten.

De collectie bevat een veelheid aan kleur. De nadruk ligt weliswaar op natuurlijke tinten, maar zomerse kleuren als geel, roze en felblauw completeren het harmonieuze kleurbeeld. Een eyecatcher is coral, wat Angels Jeans betreft het nieuwe rood. Deze tint is er als gebleekte pastel of als neonkleur. Jeans speelt een belangrijke rol in de collectie. De cleane jeans is nog altijd van de partij, maar ook de destroyed en jeans met used effects.

De jacks en broeken, van shorts tot extra lang, zijn te combineren in een nieuwe trend: de complete denimlook, in zand of in washed blue. Het succesmodel ‘One Size Fits All Angels’ heeft zich inmiddels bewezen. Het model werd in februari voor het eerst uitgeleverd, maar de broek die iedere vrouw past, of ze nu maat 36 of maat 44 heeft, valt nu al bij consumenten in de smaak. Dit krijgt een vervolg in een model met een zeer slank silhouet, in levendige kleuren en logo’s in de taille.

De nieuwe collectie is te zien op Modefabriek.

Meer informatie: www.angelsbenelux.com of 085-9024200

Angel Jeans SS2020 02

Angel Jeans SS2020 03

Angel Jeans SS2020 04

Angel Jeans SS2020 01


Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.