Kleding heeft het recht om goed opgehangen te worden

Deventer, 3 oktober 2018 12:14 |

Gerelateerde berichten

We hangen onze mooie top of colbert gerust gedachteloos op een vormeloos plastic hanger of op een ijzeren exemplaar dat we meekregen bij een stomerijbezoek. Met YourHanger is dat verleden tijd.

Verdwaal jij regelmatig in je kledingkast of ben je bang voor wat eruit valt als je de kast open doet? Dan is YourHanger jouw nieuwe bondgenoot in de strijd tegen een verwaarloosde kast. Dit mooie merk biedt met tien collecties een breed scala aan kledinghangers die de meest uiteenlopende garderobes en kledingkasten omtoveren tot een goed geordende statement piece.

Volgens het merk kan de kledingkast in Nederland wel een upgrade gebruiken en is een kast vaak gevuld met een grote verscheidenheid aan kleding, zowel in prijs als in kwaliteit. Daarom is het belangrijk je mooie kleding te geven wat het verdient; namelijk het recht om goed geordend ophangen te worden.

Mix en match

YourHanger biedt collecties voor iedere fase van je leven, dus ook voor alle kledingfases die je doorloopt. Zo zijn er hangers voor baby-en kidskleding, matching collecties voor de meer zakelijke inhoud van je kledingkast of de iets luxere of frivolere. Met prachtige namen als The City Loft Collection, The Scandinavian Chic Collection, The Country House Collection of The Sweetest Gift Collection is altijd een perfecte match met jouw kleding te vinden.

Binnen àlle YourHanger-collecties is er een starterskit verkrijgbaar bestaande uit 10 tophangers, 2 jackethangers en 3 broekhangers, maar ook je eigen wensenpakket samenstellen is mogelijk. Zo kun je online naar hartenlust combineren en kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afwerking. Zelfs het verwerken van een logo of tekst op de hanger is mogelijk.

Van Bamboe tot goud

Omdat je kleding alleen het allerbeste verdient, worden alle hangers van YourHanger met de hand gemaakt en vervaardigd uit kwalitatief goede en duurzame materialen zoals Lotus-, Frans Eiken of Cederhout. Naast de houten collectie is er ook een schitterende RVS- en Bamboe-collectie verkrijgbaar. Voor de echte liefhebbers is er zelfs een met de hand gegoten gouden collectie te koop. Prijs op aanvraag.

In het luxe segment zijn de hangers voorzien van antislip strips zodat – niet onbelangrijk - je kleding goed blijft hangen. Eenmaal besteld wacht een verrassing op de deurmat. Ieder kledinghanger is namelijk verpakt in de stoffen hoesje en het geheel bevindt zich in een prachtige designdoos.

Verkoopinformatie en verkrijgbaarheid

De kledinghangers van YourHanger zijn te bestellen via de website  www.yourhanger.com. Prijzen variëren van 29,95 voor een basiscollectie van 15 hangers tot 129,95 voor de luxe eikenhouten collecties.

 

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.