Massimo Dutti en Escada openen flagshipstore op PC Hooftstraat

AMSTERDAM, 17 mei 2011 10:00 | Lideweij Bosman

Massimo Dutti en Escada openen een winkel op de Amsterdamse PC Hooftstraat. Op dit moment worden de winkelpanden gerenoveerd en klaargemaakt voor de intrek van de merken deze zomer.

Massimo Dutti opent een winkel op de hoek van de PC Hoofstraat (131-133) en de van Baerlestraat 17A te Amsterdam. Het modemerk van Inditex (Zara, Bershka) zal hier medio 2011 haar Nederlandse flagship store openen. Door de hoekligging is het een van de gezichtsbepalende winkels van de PC Hooftstraat. Na een totale renovatie kan een winkelruimte worden gecreëerd van circa 450 vierkante meter, meldt Vastgoedwereld.nl. Massimo Dutti zal de winkeletages die onderling verbonden zijn volledig in gebruik nemen.

Escada
Ook Escada opent in juni de flagship store op de PC Hooftstraat. In de rekken van het 120 vierkante tellende winkeloppervlak hangen de collecties: ESCADA Main Line, ESCADA Sport en Accessories. Iris Poldervaart van het pr-bureau PR-Eclat vertelt: "Dit is de nieuwe flagshipstore voor Nederland en zeer belangrijk voor het nieuwe imago van Escada. We gaan de opening groots vieren." Een briefje op het raam wijst erop dat het merk nog naar personeel zoekt, zoals ook het geval is bij Massimo Dutti.  

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.