Dit is de gastontwerper van Pitti Uomo 96

AMSTERDAM, 14 maart 2019 13:20 | Renate Zoutberg

De gastontwerper van de komende editie van Pitti Immagine Uomo in Florence is bekend: dat is het Franse modehuis Givenchy. Dat meldt de organisatie van het evenement in een persbericht.

Op de 96ste editie van Pitti Immagine Uomo – die plaatsvindt van 11 tot en met 14 juni 2019 in Florence – presenteert Clare Waight Keller (zie foto) de nieuwe mannenmodecollectie. De Britse ontwerper Waight Keller is sinds 2017 de creatief directeur van Givenchy. Zij tekende ook voor de trouwjurk van Meghan Markle.

(Artikel gaat door onder de foto)

Clare Waight Keller GIV_CWK_PORTRAIT_700x525px

'Grote eer'

De collectie word gepresenteerd op 12 juni. De organisatie van de Pitti Immagine Uomo is erg blij met deze gastontwerper. “Het is voor ons een grote eer om het debuut van Givenchy’s mannencollectie op Pitti Immagine te hebben,” aldus Lapo Cianchi, directeur communicatie en special events van Pitti Immagine. “Een sterke, moderne en elegante visie: het is het perfecte project voor Pitti Uomo. Ik ben er zeker van dat de sfeer van Florence Givenchy extra motiveert om zich te concentreren om mannenmode.”

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.