Duifhuizen verzamelt afgedankte koffers en schooltassen

Amsterdam, 7 juni 2016 14:01 | Tessa Bentvelsen

Duifhuizen Koffers & Tassen heeft van 20 juni tot en met 16 juli twee duurzame campagnes lopen waarbij het bedrijf afgedankte koffers en schooltassen verzamelt en een tweede leven geeft.

Bij Duifhuizen Koffers & Tassen kunnen klanten van 20 juni tot en met 16 juli hun oude koffers en schooltassen inleveren. Dat laat het bedrijf via een persbericht weten. Met de campagnes ‘Lever je oude koffer in’ en ‘Lever je oude schooltas in’ probeert Duifhuizen klanten te ontlasten en waste te beperken.

Lever je oude koffer in

Bij het inleveren van een oude koffer bij één van de 27 Duifhuizen-filialen, ontvangt de klant € 15,- korting op een koffer ter waarde van minimaal € 99,-. Koffers die in volledige vorm compleet onbruikbaar zijn worden gestript, waarvan de bruikbare onderdelen worden hergebruikt.

Lever je oude schooltas in

Bij het inleveren van een oude schooltas, ontvangt de klant € 7,50 korting op een nieuwe schooltas ter waarde van minimaal € 49,-. De ingezamelde oude schooltassen gaan naar stichting Packmee, die ervoor zorgt dat de tassen worden hergebruikt of gerecycled. Het verdiende geld gaat vervolgens naar de stichting KiKa en Kinderpostzegels Nederland.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.