Deze mode- en schoenenwebshops maken kans op een Shopping Award 2019

AMSTERDAM, 14 maart 2019 12:41 | Rik de Langen

Gerelateerde berichten

De genomineerden voor de Shopping Awards Publieksprijzen XL en de Shopping Awards Vakprijzen zijn bekend. Tijdens het Shopping Awards Gala op 28 maart worden de prijzen uitgereikt. Deze online winkels maken kans op een award in de categorieën Mode, Schoenen en Fashion & Lifestyle.

Shopping Awards Publieksprijzen XL

Kleertjes.com, Miss Etam en Steps zijn de retailers die met hun online winkels kans maken op een felbegeerde Shopping Awards Publieksprijs XL, voor modewebshops met een omzet van meer dan 4 miljoen euro. In de categorie schoenen zijn dat Van den Assem, Omoda en vanHaren. In de categorie Warenhuizen zijn genomineerd: bbol.com, Superwinkel en Wehkamp.

Shopping Awards Vakprijzen

Bij de vakprijzen zijn de volgende modewinkels genomineerd in de categorie Adyen Fashion & Lifestyle: de Bijenkorf, Kleertjes.com en Wehkamp.

Beste Winkel van Nederland

Ook dit dit jaar wordt uit de gegadigden voor de vakprijzen door alle juryvoorzitters één overall winnaar wordt gekozen, waarbij het publieksoordeel mede bepalend is. Dit bedrijf mag zich een jaar lang de ‘Beste Winkel van Nederland’ noemen. Wie wordt de opvolger van Bol.com, dat vorig jaar de prijs as eerste kreeg.

B2B Award

In de categorie business-to-business is ook een kledingbedrijf genomineerd: Proforto.nl, dat bedrijfskleding maakt. De andere twee kanshebbers zijn fietsbedrijf Kruitbosch en de Stiho groep.

Shopping Awards Gala

Tijdens het Shopping Awards Gala, op 28 maart in Huis ter Duin in Noordwijk, wordt duidelijk welke bedrijven de felbegeerde onderscheidingen in de wacht slepen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.