Oger opent eerste maatpakkenwinkel met Atelier Munro [binnenkijken]

Amsterdam, 7 november 2017 14:13 | Mehtap Gungormez

Oger heeft zijn eerste winkel geopend in samenwerking met Atelier Munro, een merk dat een nieuw maatpakkenconcept aanbiedt.

Door de samenwerking met Atelier Munro wil Oger focussen op een nieuwe, jongere doelgroep. Ook willen de mannenmodemerken zich met hun samenwerking richten op de 'customization'-trend. Zo kunnen klanten zelf hun wensen aangeven en worden producten speciaal op verzoek gemaakt. Mannen kunnen er behalve voor (maat)pakken en jasjes ook terecht voor dassen, jeans, schoenen en sneakers. 

De eerste winkel van Atelier Munro by Oger is geopend aan de Honthorststraat 2, dat zich om de hoek van de P.C. Hooftstraat in Amsterdam bevindt. De samenwerking met Atelier Munro wordt ook doorgevoerd naar alle maatwerkafdelingen van de Oger-winkels in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Antwerpen.

Oger is in 1989 opgericht, toen Oger Lusink zijn eerste mannenmodewinkel aan de Amsterdamse P.C. Hooftstraat opende. Vandaag de dag telt het merk, dat tegenwoordig wordt geleid door Martijn en Sander Lusink - de zoons van de oprichter - zeven Oger-winkels.

Oger-4

Oger-15

Oger-14

Oger-3

Oger-2

Oger-1


 

 

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.