Berlijnse formule 24colours opent in Utrecht

Amsterdam, 7 december 2017 08:30 | Margreet Anches

Het Berlijnse modemerk 24colours heeft eind november een winkel geopend in Utrecht. Het is de eerste Nederlandse vestiging van de formule die in Duitsland 28 zaken telt.

Vrouwenmerk 24colours is geïnspireerd door trendy streetwear in de Duitse hoofdstad. Sinds 2009 biedt het betaalbare fast fashion en accessoires aan via eigen winkels, een webshop en wholesale. 24colours heeft daarnaast duurzaamheid hoog in het vaandel staan: de onderneming beschikt onder meer over diverse eco- en sociale certificaten. In Nederland is het label bij verschillende zaken verkrijgbaar.

Things I Like Things I Love

De 24colours-zaak in Utrecht is een initiatief van de eigenaren van de Nederlandse conceptstoreketen Things I Like Things I Love. De nieuwe winkel is dan ook te vinden naast de dit najaar geopende zesde Things I Like Things I Love-vestiging. Ook ligt de inrichting van het 24colours-pand in lijn met de stijl van de conceptstores. Naast de kleding van het label worden er diverse accessoires verkocht. Mede-eigenaar Petra Verwaal: “We verkopen 24colours al langer bij Things I Like Things I Love en dit is een van onze bestverkopende merken. Dus toen deze locatie naast onze nieuwe winkel vrijkwam, dachten we dat het een mooie aansluiting zou zijn.” Volgens Verwaal gaat het in eerste instantie om een testwinkel: “Maar als het goed gaat en we vinden het leuk, dan zouden er meer kunnen volgen.” 

 

24 colours 2

24 colours 3

24 colours 5

24 colours 1

24colours model

24 colors model 2

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.