Tromper is terug op de markt voor baby's

AMSTERDAM, 13 april 2011 11:06 | Door de redactie

De Tromper, een T-shirt en een romper ineen, maakt deze zomer haar comeback. De Tromper is bovenkleding voor baby's met het gemak van een rompertje.

Onderneemster Marianne Kroezen heeft de uitvinding van Gaïd Ombre van Ietje Company overgenomen en een nieuwe collectie Trompers ontworpen. Marianne Kroezen: "Jaren geleden heb ik een Tromper als kraamcadeau gegeven aan een vriendin. Twee jaar later werd ik zelf moeder en wilde ik er ook eentje voor mijn eigen kind kopen. Tot mijn verbazing waren ze niet meer verkrijgbaar. Ik nam contact op met Gaïd en kon haar idee overnemen. Samen met een creatief team heb ik een nieuwe collectie geproduceerd."

Nieuwe collectie
"Baby's hoeven bij wijze van spreken 's zomers in een Tromper niet meer in hun hemd te staan", aldus Kroezen. "Als ouder wil je toch iets om de luier van je kindje heen. Bij warm weer ben je dan snel overgeleverd aan een doorsnee romper, maar kinderen lopen dan eigenlijk rond in hun ondergoed. De Tromper is bovenkleding met het gemak van een romper."

Basics en polo's
Het kindermerk is verkrijgbaar in de maten 50-56, 62-68, 74-80 en 86-92. De collectie bestaat uit vijf basic Trompers met lange en korte mouwen in heldere kleuren. Ook heeft het merk drie polo uitvoeringen van de Tromper ontworpen. Voor de tweede collectie wordt een jurkje voor meiden en een stoer pak voor jongens aan dit assortiment toegevoegd.

Webshop
Tromper levert zowel aan consumenten als aan winkeliers. Geïnteresseerden kunnen de huidige collectie inkopen via de webshop van het merk. De tweede collectie wordt naar verwachting in juli gelanceerd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.