The North Face ziet het licht

AMSTERDAM, 14 maart 2012 09:10 | Door de redactie

Outdoormerk The North Face heeft de welbekende Base Camp Duffel tas al in talloze verschillende maten, kleuren en varianten op de markt gebracht. Voor de echte Duffel fans lanceert het merk nu eindelijk een 100% waterdichte versie.

De Base Camp Duffel van The North Face zag in 1978 het daglicht, maar opvallend genoeg bleef deze robuuste tas gedurende de jaren, ondanks allerlei aanpassingen, slechts waterproof. Wie niet met natte spullen op plaats van bestemming wil aankomen was genoodzaakt kleding en waardevolle spullen in plastic tassen te stoppen alvorens deze op te bergen in de niet zo goedkope TNF tas.

100%

The North Face garandeert consumenten nu dat belangrijke spullen blijven droog en veilig droog blijven in de vernieuwde Duffel versie. De 'zak' is uiteraard gemaakt van ijzersterk ripstop nylon en 100% waterdicht dankzij de dubbelgecoate waterdichte stof, waterbestendigde ritssluiting en doordat de naden volledig zijn afgedicht. Tenslotte zorgen de gevoerde duffelbanden en twee handvaten voor extra comfort.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.