Preview van CKS pre-spring/communie 2012

AMSTERDAM, 12 mei 2011 09:00 | Door de redactie

Het kindermodemerk CKS licht een tipje van de sluier op van haar nieuwe pre-spring/communie 2012 collectie. De feestkleding is vanaf begin december leverbaar.

CKS Jongens
'Een slimmerik met smaak', zo vat CKS de nieuwe feestcollectie voor jongens samen. De kleding is namelijk geïnspireerd op uitvinders en ingenieurs. Dit vertaalt zich in blazers met een pochetje en giletjes gecombineerd met chino's. Om het af te maken zijn details toegevoegd die het geheel een vintage, preppy look geven. De kleuren die een grote rol spelen in de collectie zijn aqua, grijs, wit, raw denims, groen, oranjerood en navy.

CKS Meiden
Het thema voor de pre-spring meidencollectie is 'dress up'. Zilver, goud en glitters helpen meiden om in de feeststemming te komen. In de ontwerpen zijn grafische en geometrische dessins verwerkt. Het kleurgebruik is fris en helder met aqua, roze en goud. Ook is een gedeelte non-colored met veel contrast door grafiet, wit en zilver.

Mark Bakker Agenturen vertegenwoordigt CKS in Nederland. Het merk levert elke maand een nieuwe collectie uit. De kleding is verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 176.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.