Panorama Berlin bijna volgeboekt

BERLIJN, 1 november 2012 14:00 | Rosita van der Kwaak

De nieuwe beurs Panorama Berlin is bijna volgeboekt. Er zijn nu 260 exposanten vastgelegd, maar voor de resterende 80 tot 100 plekken zijn er meer dan 200 aanmeldingen. De organisatie verwacht de exposantenlijst over twee weken compleet te hebben.

"Dat is een heel comfortabele positie", zegt Panorama-directeur Jörg Wichmann. "We bekijken nu welke merken het beste aansluiten op het huidige aanbod. We hopen dat de merken die we moeten teleurstellen volgende editie alsnog willen komen, dan breiden we de beurs uit. We hebben nu helaas niet meer ruimte."

Overstappen

Volgens Wichmann is er geen sprake van een run op de beurs door merken die niet langer welkom zijn op Bread & Butter. "Misschien zijn het 10 tot 15 merken die overstappen, maar sommige merken hadden voor de aankondiging van Bread & Butter al voor ons gekozen. Ook wij willen een goed platform met sterke merken neerzetten. Het is alleen maar positief voor ons dat er in Berlijn goede beurzen als Bread & Butter en Premium zijn."

Gratis shuttle

Panorama vindt van 15-17 januari 2013 plaats in het Berlin Expocenter bij de nieuwe luchthaven Berlin Brandenburg Airport. De luchthaven is nog niet open, maar bezoekers van de beurs kunnen vanaf de andere vliegvelden in Berlijn gebruik maken van gratis shuttle bussen naar de beurs terwijl hun bagage in hun hotel wordt afgeleverd.

Merkenlijst

Een selectie van de exposanten: Alan Red, Bandolera, Camp David, Comma, Creenstone, Daniel Hechter, Gin Tonic, Gio Goi, L' Argentina, Liebeskind, Mac, Madonna, Marc Cain, Not the Same, Olymp, Pastry, Pierre Cardin, Rino & Pelle, River Woods, Rock'n Blue, S.Oliver, Transfer, Tramontana, Vanilia, Van Santen & Van Santen en Yaya.

Op de website van Panorama staat de actuele brandlist.

 

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.