Opmerkelijk duo: WE Fashion en New Balance

AMSTERDAM, 16 februari 2012 09:27 | Door de redactie

In de ogen van modeketen WE Fashion speelt sportsgear een steeds grotere rol in het huidige modebeeld. Samen met sportmerk New Balance introduceert het daarom deze maand onder de WE&Friends -vlag een sneaker collectie.

Sportsgear maakt geen onderdeel uit van het dna van WE Fashion, maar volgens de internationale modeketen sluit het wel goed aan bij de huidige WE Fashion. "In deze markt is het belangrijk dat je altijd blijft vernieuwen. WE Fashion en New Balance vormen een goede match en versterken elkaar. En voor ons is het een kans om nu ook sneakers aan te bieden, een item dat niet meer is weg te denken uit het modebeeld", aldus Wouter Kolk, de ceo van We Fashion.

Selectieve spreiding
Speciaal voor deze WE&Friends collectie met hardloopmerk New Balance is er een lijn van acht modellen voor mannen, vrouwen en kids geselecteerd. Een combinatie van stevige basics en vrolijke kleuren bepalen het beeld. Het is voor het eerst dat WE Fashion de sneakermarkt betreedt. De keten heeft dan ook gekozen voor een selectieve spreiding in verschillende WE stores in Europa. De collectie is ook verkrijgbaar in de webshop.

Andere Friends

Onder de noemer WE&Friends ging WE Fashion al verschillende samenwerkingen aan. Recent voorbeeld is de beachwear collectie 'Deauville'van And Beyond die dit voorjaar in de WE stores verkrijgbaar is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.