Ontwerp je eigen schoenen met New Balance

AMSTERDAM, 10 januari 2012 11:03 | Door de redactie

Altijd al je eigen sportschoenen willen ontwerpen? New Balance maakt dit in samenwerking met gadgetbureau Project 4000 mogelijk. Het klassieke model '547' kan naar eigen smaak en kleur worden gecreëerd.

Van felgroen tot knalpaars. Alle kleurencombinaties zijn mogelijk bij het ontwerpen van een eigen paar sneakers. New Balance stelt hier haar klassieke '547' model voor beschikbaar. Vijftien verschillende delen van de schoen kunnen met miljoenen kleuren worden ingekleurd. Voor degenen die niet wijs kunnen worden uit het grote aanbod van mogelijkheden heeft New Balance een aantal voorbeelden op de website staan.


Techniek

New Balance is een Amerikaans sportmerk dat hardloopschoenen maakt. De 547 is een schoen met een techniek die de tussenzool met duurzame rand verbindt met de zachte kern van spandexvezel. Hiermee wordt extra comfort en gemak gerealiseerd. De schoen zelf is gemaakt van suède dat zorgt voor een retro-uitstraling.

Service 

De schoenen worden in Amerika gemaakt en worden binnen een week verscheept naar de ontwerper. De zelfgemaakte schoenen kosten ongeveer 90 euro. Het is niet de eerste keer dat er zelf sportschoenen ontworpen kunnen worden. Nike en Adidas hebben soortgelijke acties eerder geintroduceerd.

 

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.