Nieuwe kindervakbeurs in Okura Hotel Amsterdam

AMSTERDAM, 27 april 2011 12:58 | Eva Guldemond

Op 3 en 4 juli 2011 is er toch weer een kindermodevakbeurs parallel aan Kleine Fabriek. Ter vervanging van Just Kidz wordt er komende inkoopperiode een kindervakbeurs gehouden in het Okura Hotel te Amsterdam.

Sinds de annulering van Just Kidz in het WFC is het onzeker of de deelnemers van Just Kidz een gezamenlijk inkoopmoment voor het vakpubliek georganiseerd krijgen. Afgelopen seizoen werd een geschikte locatie voor een kindermodebeurs gevonden in het Holiday Inn hotel in Amsterdam. Maar aangezien deze locatie uitgerekend op 3 en 4 juli al volgeboekt was, moesten de exposerende merken alweer op zoek naar een nieuwe, geschikte locatie.

Loopafstand Rai 

Organisator Willem van Ham van Van Gennip Textiles heeft 'm gevonden. Op 10 minuten loopafstand van de Rai / 3 minuten met de auto, waar op dat moment Kleine Fabriek plaatsvindt, is er een ruimte geboekt in het Okura Hotel aan de Amsterdamse Ferdinand Bolstraat 333.

Deelnemende merken/bedrijven zijn: Van Gennip Textiles (Dirkje Babywear, DJ-dutchjeans en Lentiggini Swimwear), Obermeyer (Blue Seven), Van der Krans Import (La Petit Couronne), Ziezo Kids, Ziezo Baby, Pom Pom, en ForFashion (Mix en Max, Nickel sportswear, Mills en Mondaca).

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.