Nieuw op Bread & Butter

BERLIJN, 4 december 2012 13:51 | Rosita van der Kwaak

De nieuwe indeling van Bread & Butter is grotendeels hetzelfde als in het oude concept. Ondanks dat er afscheid is genomen van behoorlijk wat merken die niet meer in het concept passen zijn er 100 nieuwe merken en 50 'terugkomers'.

Bread & Butter maakte begin september bekend met een nieuw concept te komen en de focus weer te leggen op street- en urbanwear. Dat blijkt ook uit de (nieuwe) namen van de hallen: Upper Street/DOCK, Urban Fashion, Urban Base, Treasury, Urban Superior, LOCK en Fire Department at LOCK.

Links

De sport- en streetwearmerken vind je nog steeds helemaal achterin de linkervleugel van de oude luchthaven, maar dan in één hal onder de naam Upper Street/DOCK. Daarnaast komen twee Urban Fashion-hallen, de nieuwe namen voor Fashion Now en Style Society. Urban Base is de nieuwe naam van de centrale hal, voorheen Denim Base. Hier vind je nog steeds jeans- en fashionmerken, aangevuld met kleinere stands van sport- en streetwearmerken.

Rechts 

De rechtervleugel van het gebouw is grotendeels hetzelfde gebleven (twee Urban Superior-hallen en achterin LOCK en het Fire Department). De accessoires en gadgets van Treasury vind je opnieuw in de oude gates van de luchthaven.

Nieuw

Er zijn honderd nieuwe merken komende editie, waaronder  Acquaverde, Anna Scott,  Barbour Ladieswear, Bellerose, Bickley+Mitchell, Brunotti, G-Shock, Kappa, Lindbergh, Netl, Pennyblack, PRPS Noir, Soaked In Luxury en Woolrich Woolen Mills.

Terug

Terug na één of meerdere seizoenen afwezigheid van de beurs zijn Amplified, Barts, Crocs, Dickies, EMU Australia, Evisu, Gestuz, Kuyichi, Levi's Vintage Clothing, Napapijri, Nobis, Object Collectors Item, Oilily, Silvian Heach, SuperTrash, Twothirds en Woolrich John Rich & Bros.

Online merken zoeken

Voor wie op de beurs goed beslagen ten ijs wil komen heeft Bread & Butter een Online Brand Locator op de website waarmee je de locatie van alle merken op de beurs kunt opzoeken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.