Neopreen slab Bibetta Ultrabibs in Nederland verkrijgbaar

AMSTERDAM, 22 maart 2011 15:30 | Eva Guldemond

Een slab is natuurlijk geen kleding maar gaat wel door voor een kraamcadeau. Boon Trading brengt met de Bibetta een handige variant naar Nederland: de neopreen slab.

In Engeland won Bibetta Ultrabibs al in 2007 de Mother & Baby Award en in 2005 de Practical Pre-School Award, maar nu is de neopreen slab met omkeerbaar morsvakje dan ook in Nederland verkrijgbaar.

Neopreen is waterdicht, absorberend, makkelijk schoon te maken, snel droog en heerlijk zacht. De omkeerbare pocket ziet er door de contrasterende kleuren leuk uit, maar is vooral ook functioneel. Vóór gebruik keer je de pocket naar de voorkant zodat er een ruime geul ontstaat. Hierin wordt het gemorste eten en drinken opgevangen. Na gebruik klap je de pocket weer terug zodat je de slab kunt wassen of oprollen voor onderweg.

De Bibetta UltraBibs zijn er in verschillende maten en printjes, maar ook met mouwen verkrijgbaar. De slab kan in de wasmachine en droger. Naast de neopreen slabben heeft Bibetta verschoningsmatjes, tassen en stabiele bekers in de collectie.

Boon Trading is sinds 2011 agent voor de Benelux van het Engelse Bibetta. De Bibetta slabbetjes zijn verkrijgbaar in de webshop van TrotseMoeders en bij Deugniet in Utrecht, een kinderwinkel met tweedehands en nieuwe merkkinderkleding.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.