Modeketen WE opent eerste kids store op Schiphol

AMSTERDAM, 10 november 2011 15:59 | Eva Guldemond

WE Fashion opende op vrijdag 11 november een pilotstore met de kindercollectie op Schiphol Plaza. De WE Just for Kids-store is gevestigd in aankomsthal 4.

Wouter Kolk, CEO van WE Fashion, is er trots op dat  de eerste Kidsstore van de keten op Schiphol wordt geopend. "Een echte kinderkledingwinkel was er tot nu toe niet op Schiphol, wij denken hiermee in een behoefte te voorzien. Schiphol is een locatie met een landelijke én internationale functie. Een vakantie vanaf Schiphol is vanaf nu niet meer compleet zonder bezoek aan de WE Just For Kids."

Multi-channeling

De pilotstore brengt de nieuwste technieken op de winkelvloer, van een twitterspiegel tot een interactieve game wall met vermaak voor jong en oud. Klanten kunnen bovendien in de webshop terecht als dat dat leuke shirt net niet in de juiste maat in de winkel ligt. Ook zal de winkel moeten gaan fungeren als ophaalpunt voor (internationale) webshop bestellingen. 

Over WE Fashion

WE Fashion heeft 3.000 medewerkers en 250 winkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland. Naast Nederland en Duitsland opende WE Fashion recent ook webshops in België en Frankrijk. Met het Chinese bedrijf Uniquepai is een partnership gesloten. In China zijn inmiddels 10 WE Stores geopend, van Beijing tot Shanghai. De WE Kids collectie is gericht op stoere jongens en meisjes van 2 tot 12 jaar oud.

 

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.