Just Brands opent eerste franchisewinkel met Piet Zoomers

ZWOLLE, 21 oktober 2010 15:00 | Lideweij Bosman

Just Brands opende op dinsdag 19 oktober in Zwolle de eerste franchisewinkel in samenmerking met Piet Zoomers. Het modebedrijf geeft aan met franchise een snellere groei te kunnen realiseren dan met eigen winkels.

Communicatiemedewerker bij Just Brands, Martine Boerrigter, legt uit waarom er voor een franchiseformule is gekozen: "Als er enthousiaste geschikte ondernemers zijn dan gaat de voorkeur uit naar franchise. Wij geloven in de combinatie van de kracht van een ondernemer in een multibrand concept met sterke merken. Een franchisenemer is meestal meer gemotiveerd om iets van 'zijn' zaak te maken. Ook kunnen wij met franchisenemers een snellere groei realiseren dan alleen eigen winkels."

Vertrouwen
Over de keuze voor een samenwerking met Piet Zoomers zegt ze: "We werken al jarenlang op een professionele manier met het modebedrijf samen. Andersom vertrouwt Piet Zoomers in het Just Brands concept."

In de multibrandstore, gevestigd aan de Diezerstraat 49, worden de merken PME Legend, PME Bare Metal, Cast Iron en Vanguard verkocht. De winkel krijgt qua interieur en huisstijl dezelfde stoere uitstraling als de Just Brands Stores in Amsterdam, Den Haag en Haarlem.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.