Doerak pre-spring/communiecollectie 2012

AMSTERDAM, 16 mei 2011 14:12 | Door de redactie

Het kindermodelabel Doerak onthult haar pre-spring/communiecollectie voor 2012. Dit jaar wanen de meisjes zich prinsesjes en zijn de jongens net zo mooi in pak als hun vaders.

Doerak
Volgens Doerak willen jongens op hun communiefeest het liefst op hun vaders lijken. Het kindermodemerk heeft daarom een klassieke jongenscollectie ontworpen met een stoere twist. Traditionele communiekleding, zoals overhemden, stropdasjes, colberts en blazers, worden afgemaakt met eigentijdse sweatvesten en uitgewerkte jeans voor de kenmerkende sportief-chique Doerakstijl.

Doerak Fille
Communiemeisjes voelen zich komend seizoen een prinsesje in de zwierige jurkjes met strikjes en pareltjes van Doerak. Van een fris bloemendessin tot een chique grijzige stof: om hen zoveel mogelijk keus te geven zijn de jurken in allerlei verschillende prints en kleuren ontworpen. Naast communiejurken is de collectie opgebouwd uit T-shirtjes met aparte mouwtjes, bolero's, vestjes, rokjes, driekwart leggings en een chique blazer. Om de communielook af te maken is er een accessoireslijn ontworpen met sjaals, tasjes en sokjes.

De collectie is verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 164.

Vasa International start half mei met de verkoop van de communiecollectie 2012.

Meer info: 033 -  450 10 90.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.