Desigual opent grootste kledingwinkel in Madrid

MADRID, 26 november 2010 11:02 | Rosita van der Kwaak

Desigual heeft deze week haar grootste winkel ter wereld geopend in Madrid. De nieuwe winkel op Calle Preciados, op de hoek van Plaza Callao in Madrid, telt maar liefst 2.000 vierkante meter en heeft 7 verdiepingen.

Het uitgesproken kleurrijke modemerk Desigual is flink aan het uitbreiden met winkels (onlangs ging er nog één open in Almere). Wereldwijd zijn er inmiddels 200 winkels. Voor de allergrootste Desigual-winkel die er tot nu toe bestaat werd gekozen voor een locatie in thuisland Spanje. Op maar liefst zeven verdiepingen is de volledige collectie te vinden voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast is er een outlet en een showroom. Ook is er een gehele verdieping gewijd aan gelimiteerde collecties.

Interieur

Desigual zou € 2,5 miljoen in de nieuwe winkel hebben geïnvesteerd. Het design is tot in detail uitgedacht. De kleding is zelf onderdeel van de decoratie en maakt van elk hoekje een unieke ruimte. Er zijn bomen gemaakt van gekleurde en verwassen T-shirts, er hangen kledingstukken aan roosters en muren zijn behangen met pagina's uit boeken.

 

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.