Desigual lanceert collectie met Cirque du Soleil

BERLIJN, 9 juni 2011 14:00 | Rosita van der Kwaak

Kledingmerk Desigual gaat een samenwerking aan met Cirque du Soleil voor een speciale modelijn die zowel via Desigual als via de reizende boetieks van het Cirque du Soleil te koop zal zijn.

De samenwerkende partijen voelen zich enorm tot elkaar aangetrokken, aangezien zowel Desigual als Cirque du Soleil uitgesproken, artistieke en kleurrijke concepten zijn. "Desigual en Cirque du Soleil hebben veel gemeen: ze kiezen ervoor om anders te zijn, opvallend en bijzonder. Desigual doet dat met fashion, Cirque du Soleil brengt het tot leven met circuskunsten en live entertainment", zegt Mario D'Amico, de CEO van Desigual, daarover.

Kostuums

De Desigual inspired by Cirque du Soleil-collectie wordt tijdens Bread and Butter in Europa geïntroduceerd. De collectie zal bestaan uit zo'n 60 door Cirque du Soleil geïnspireerde items voor dames, heren en kinderen. Op elk item zit een stukje stof afkomstig van een real life Cirque du Soleilkostuum.

Verkooppunten

De collectie is vanaf december te koop via de webshop van Desigual, de eigen winkels en via verkooppunten van het merk. Cirque du Soleil biedt de collectie daarnaast aan in de reizende boetieks tijdens optredens.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.