Topshop komt met hypermoderne modeshow [video]

amsterdam, 13 februari 2014 12:42 | Suzanne van Duijn

Thuis meegenieten van Fashionweek door middel van een livestream? Topshop gaat een stapje verder en projecteert zijn modeshow met VR-technologie 16 februari 2014 live in de Oxford Circus flagshipstore.

Zondag 16 februari 2014 om 15:00 uur (lokale tijd) vindt de modeshow van Topshop plaats in het Tate Modern Museum in London. Wie geen uitnodiging heeft ontvangen kan zijn heil zoeken bij de Oxford Circus flagshipstore van Topshop. Daar wordt de show met speciale technologie zondag live geprojecteerd.

Virtuele werkelijkheid

In samenwerking met het Londense 3D-bedrijf Inition projecteert Topshop voor het eerst – live – een virtual reality modeshow. Bezoekers van de flagshipstore kunnen door deze 360 graden-ervaring de show toch van een afstand bijwonen. En dat is misschien nog wel specialer dan de ‘normale’ show ook dus. Tot 18 februari 2014 zijn de ‘virtuele realiteit’ beelden nog in de winkel te bekijken.

Shoppable show

Ook vanuit huis kan de modeshow van Topshop live worden gevolgd middels een ‘gewone’ livestream. Het leuke hieraan is dat je tijdens de livestream direct de looks en muziek uit de show kunt bestellen.

Bekijk hieronder het aankondigingsfilmpje van Topshop’s hypermoderne show.

Ook de show van Tommy Hilfiger werd gelivestreamd, en Sport Chek verkocht producten al eerder via een shoppable commercial.

Is virtual reality projectie de nieuwe interactieve etalage?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.