Samenwerking tussen Moam en Hema

Amsterdam, 30 december 2013 13:30 | Tessa Cheret

Modeontwerpersgroep Moam (Mode Amsterdam) gaat samenwerken met Hema. Het is voor het eerst dat beide partijen een samenwerking aangaan.

Het nieuws werd aangekondigd op de blog Independentfashiondaily.nl. Initiatiefnemer Martijn Nekoui van Moam gaf een interview bij de blog: ''Ik ben enorm trots dat de Hema met ons wil samenwerken.’’

Commercieel
Anders dan het Moam collective project, draait deze samenwerking om een commerciële collectie met verschillende aspecten als textiel, fashion en product design. Martijn Nekoui: ''Het moet bijzonder en eenvoudig zijn. Gemakkelijk en vertrouwt, maar toch vernieuwend. Bij Moam collective waren we in alles vrij. Moam voor Hema is anders.’’ Begin 2014 worden de ontwerpers bekendgemaakt die de collectie gaan ontwerpen.

Over Moam
Moam collective, naar een idee van curator Martijn Nekoui, is een project dat nieuwe designers op weg helpt in de industrie. Door middel van ervaren coaches worden zij begeleid in het proces van het ontwerpen van kleding en hoe ze in de industrie te werk moeten gaan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.