River Island opent nieuwe vestiging in Rotterdam

Rotterdam, 4 september 2013 16:06 | Tessa Cheret

Op zaterdag 14 september opent River Island een nieuwe vestiging aan de Lijnbaan in Rotterdam. Tegelijkertijd wordt de vestiging aan de Rotterdamse Binnenwegplein gesloten.

De nieuwe vestiging, die 620m2 groot is, is een stuk groter dan de oude vestiging in Rotterdam. Door het grote aanbod van mannen-, vrouwen- en kinderkleding, heeft River Island besloten om naar een grotere locatie te verhuizen. De nieuwe winkel is gevestigd in een hoekpand dat een moderne omgeving biedt om te winkelen. Het design bestaat uit een combinatie van retro en moderne materialen die ook andere River Island winkels hebben.

Openingsweekend
Tijdens de opening op 14 en 15 september zullen er leuke activiteiten plaatsvinden. Op beide dagen maken bezoekers een kans op diverse cadeautje. Dit kan tussen 12:00 en 18:00 uur. De DJ’s Hitmeister Pim en The Spacegirls zullen deze dagen voor de muziek zorgen. Daarbij is het ook nog mogelijk om je nagels te laten doen door nailartist Frederique Olthuis en kun je je haar laten stylen door Coupe du Compress. Zogenoemde River Island Tuk Tuk’s zullen twee dagen in de omgeving rondrijden om consumenten een lift te geven naar de winkel.

Over River Island
River Island is een Brits modemerk dat is opgericht in 1948. Er zijn wereldwijd meer dan 300 vestigingen verspreidt over circa 100 landen. Het hoofdkantoor is gelegen in Londen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.