Nieuw vrouwenmerk: Oke by me

amsterdam, 17 oktober 2013 13:26 | Suzanne van Duijn

In anderhalf jaar tijd groeide het T-shirtmerk van Kim Brouns uit tot een populair label onder bekende Nederlanders. Naast de webshop is Oke by me ook te koop via zelfstandige winkeliers.

Kim Brouns lanceerde 1 april 2012 haar eigen webshop. Alweer een webshop? Nee, want met haar eigen merk Oke by me introduceerde Kim een nieuw concept: T-shirts met een mode-gerelateerde opdruk. De T-shirts hebben basickleuren, maar een opvallende print op de voorkant, zoals de quote ‘Cinderella is proof that a new pair of shoes can change your life’. Inmiddels worden de T-shirts van Oke by me gedragen door bekende Nederlanders en heeft Kim al diverse verkooppunten voor haar merk weten te vinden.

Fair en fashionable

De T-shirts worden in Turkije op een eerlijke manier gemaakt van een zachte katoen-elastanmix (95 procent respectievelijk 5 procent) en hebben een langere pasvorm, V-hals en korte mouwtjes. Elk T-shirt is voorzien van het zwarte Oke by me-logo op de heup. Een deel van de opbrengst van elk (online) verkocht T-shirt gaat naar het goede doel dance4life. Fair én fashionable dus!

Geen afnameverplichting

Besluit jij ook om Oke by me in te kopen? Dan biedt Kim jou elke zes weken zes nieuwe modellen aan. Er is geen verplichting tot afnemen: elke zes weken wordt vrijblijvend een digitale presentatie van de nieuwe T-shirts verstuurd. De verkoopprijs van een Oke by me T-shirt is 39,95 euro. De marge is 3.0.

Voor meer informatie kijk je op Oke by me’s website of Facebook-pagina. Zie ook de website van Coster Agenturen. 

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.