Mannenmode op Modefabriek: nieuwe merken en highlights

amsterdam, 20 januari 2017 14:26 | Mehtap Gungormez

Over enkele dagen, op zondag 22 en maandag 23 januari, is het weer tijd voor Modefabriek. Wat zijn nieuwe mannenmodemerken op deze modebeurs in Amsterdam? En wat kun je nog meer verwachten op het gebied van mannenmode?

Op zondag 22 en maandag 23 januari 2017 vindt in de Amsterdamse RAI Modefabriek plaats. Hier tonen behalve veel vrouwenmode- en streetwearmerken ook de nodige mannenmodemerken hun nieuwste collecties voor het seizoen herfst/winter 2017-2018.

Er zijn een aantal merken die voor het eerst op Modefabriek staan. Op het gebied van mannenmode zijn dat de volgende labels: 

  • AT.P.CO
  • Jacques Britt 
  • The GoodPeople
  • Schormand
  • Qifesh
  • Vive L'homme

Van Gils x DJ Dannic 

Dan is er het Nederlandse mannenmodemerk Van Gils dat enkele jaren afwezig is geweest op de Modefabriek, maar er dit keer wel staat. Het merk introduceert er zijn nieuwe 'Tailored Sportwear'-lijn, die in samenwerking met DJ Dannic is ontwikkeld. 

Harry van der Zee, CEO Van Gils: “Met de samenwerking “Van Gils x Dannic” geven wij Van Gils letterlijk een jonger gezicht en richten wij ons primair op de Young Professionals. Dannic is naast een fantastische DJ en producer een succesvolle, internationale businessman met zijn roots in Breda. Dat past goed bij Van Gils." Dj Dannic zal ook draaien op 'The Borrel', het event dat na afloop van de beurs plaatsvindt. 

Sunday Best

Verder is er de nodige aandacht voor mannenmode op de Modefabriek. Onder de noemer Sunday Best komen er een aantal (internationale) modepionier samen op de beurs. Zo zullen Shaun Gordon - bekend van zijn handgemaakte Britse stropdassen - en Ouigi Theodore van het merk The Brooklyn Circus aanwezig zijn. 

 

 

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.