Gezocht: Meubel designer bij Rivièra Maison in Amsterdam (fulltime) - Vacature

AMSTERDAM, 5 maart 2019 10:25 |

Rivièra Maison zoekt een creatieve meubel designer met een sterke persoonlijkheid, met gevoel voor innovatie en een goed ruimtelijk inzicht. Iets voor jou? Solliciteer snel.

Wie zijn wij?

Riviera Maison Logo kleinRivièra Maison is een van oorsprong Nederlands interieurmerk met een eigen signatuur; origineel en exclusief. Met een brede basiscollectie meubels en accessoires en jaarlijks acht seizoen collecties wordt een warme woonsfeer neergezet, waarbij alles draait om sfeer en beleving en het creëren van het ‘ultieme thuisgevoel’.

In korte tijd heeft Rivièra Maison zich ontwikkeld tot een sterk internationaal merk met ruim 600 verkooppunten wereldwijd; zowel eigen interieurwinkels als shop in shops en een nationale en internationale groothandel.

Met veel passie en enthousiasme worden de medewerkers in de winkels en op het hoofdkantoor geïnspireerd om het beste uit zichzelf te halen en hun talenten volop te benutten. In de groeiende organisatie heerst een prettige werksfeer waar iedereen zich thuis voelt.

Wij zoeken een:

 

Meubel Designer

Amsterdam | Fulltime

 

Wat je gaat doen

Als meubel designer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en ontwerpen van twee jaarlijkse meubelcollecties in samenwerking met afdeling inkoop.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

  • Signaleren van trends en deze vertalen naar vernieuwingen en collectie;
  • Neemt een actieve houding bij het bepalen van het assortiment;
  • Creëren en signaleren van nieuwe product ideeën en deze vertalen en uitwerken tot concrete producten;
  • Ontwerpen van nieuwe producten;
  • Bijhouden van ontwikkelingen van het eigen vakgebied door middel van het bezoeken van beurzen en lezen van vakliteratuur en modebladen.

 

Wat maakt jou succesvol?

Je bent een super creatief persoon met een sterke persoonlijkheid en je bent gewend om als spin in het web met verschillende afdelingen samen te werken. Naast je technische achtergrond ben je accuraat en innovatief en beschik je tevens over kennis van Photoshop en Illustrator en is Sketch Up een pré. Als meubel designer kun je uitstekend, tot in detail 3D denken en heb je goed ruimtelijk inzicht. Dit kan je tevens digitaal omzetten in werkbare tekeningen.

Daarnaast vindt je het leuk om te reizen (ongeveer 4-6 keer per jaar) en ben je 32-40 uur per week beschikbaar. Door je ruime ervaring weet je waar wij het over hebben en sta je stevig in je schoenen. Ben jij op zoek naar een uitdagende job waarbij geen dag het zelfde is? En waarbij je innovatief, creatief en zelfstandig aan de slag te gaan. Dan komen wij graag met jou in gesprek.

 

Waar kun je op rekenen?

Een leuke en afwisselende functie binnen een klein team, in een gezonde en dynamische en internationale onderneming met een plezierig en informeel werkklimaat.  Naast een passend salaris op basis van leeftijd en ervaring ontvang je ook nog eens 20% personeelskorting op aankoop van Rivièra Maison producten.

Dagelijks lunchen wij met alle collega’s in ons mooie en eigen Rivièra Maison bedrijfsrestaurant tegen een lage vergoeding en voor ieder die wil sporten wij wekelijks met elkaar. Uiteraard ontvang je eind van het jaar een exclusief en bijzonder Rivièra Maison kerstpakket!

 

Iets voor jou?

Wil jij het werken bij Rivièra Maison zelf beleven? Solliciteer vandaag nog via de sollicitatiebutton. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

 

Solliciteer nu!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Meubel Designer, Meubelmaker, Designer, Retail, 3D, PhotoShop, Sketch Up, Vacature Amsterdam


Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.